미친 아줌마 / DELİ AJUMMA

Son zamanların en tatlı çiftlerinden birine yazılan bir mutlu son daha / ONE MORE HAPPY ENDING

 

Henüz oynarken izlediğim dizilerimden biri daha bitti. Madame Antoine da bitmek üzere. Ama bu açığı Descendants of the Sun ve Good Bye Mr Black ile dolduracağım sanırım. Bu arada aslında süren bir diziyi daha yobom ile birlikte akşamları izliyoruz. Signal. Çok da heyecanlı, ama geriden başladığımız için o bittiğinde biz de bitmiş diziyi izliyoruz gibi olacak. Bilimkurgu ve polisiye sevenlere öneririm. One More Happy Ending’e geri dönecek olursak,  sevimli başrolleri ve konuyu işleyiş tarzı ile benim çok hoşuma giden dizilerden biri oldu. İki başrol, hatta yan başroller de insanın içini ısıtıyor.

Bu yukarıda gördüğünüz Angel adlı kız idol grubu, en çok tutulan üyesi hariç, dizinin başrol oyuncuları. O en çok tutulanı da grubun dağılmasına neden olmuş zaten. Kızlarla iyi anlaşamıyor ve Jang Nara’nın oynadığı Han Mi Mo karakterinin sevgilisini elinden alıyor yıllar sonra. O da misafir oyuncu rolüyle Sandara Park’ın oynadığı karakter. Yoo In Na’nın Sandara Park ile yakın arkadaş olması, onun bu rolü oynamasına neden olmuş. Ne demiştik,  Sandara Park Mi Mo’nun sevgilisini elinden alır. İşte bu noktada onu takip eden muhabirlerden Song Soo Hyuk yani Jung Kyung Ho devreye giriyor ve aslında ilkokul arkadaşı olan çiftimiz yeniden karşılaşıyorlar. İşte bir klişeyle başlayan bir dizi daha diyeceksiniz. Benim gördüğüm kadarıyla Kore’de en farklı diziyi çevireceği iddiasında olan biri bile bu geçmişten gelen bağlantı olayını es geçemiyor. Dizideki bir başka tesadüf de ikilinin karşılıklı dairelerde 1501 ve 1502 numaralarda  oturuyor olmalarını keşfetmeleridir.

Zamanında okulda Romeo ve Juliet’i oynayan çiftimiz kıskanç bir arkadaş kurbanı olmuş, Romeo Juliet’i öpememiş, sonuç şu aşağıdaki noktalara kadar gelmiş :

Tabii o zamanlardan kalan , özellikle erkekte bir ilk aşkım olayı var. Çiftimiz ilk karşılaştıklarında içince evlenmeye ramak kalmışken akıllı arkadaşları ve evlendirme memuru sayesinde kurtulurlar.  Bu arada bu ikilinin sarhoş halleri ki dizide bir kaç kez karşılaşıyoruz, tadından yenmeyecek durumlara neden oluyor. Bir çift içince bu kadar mı tatlı olur yahu. Gülmekten ölüyorsunuz.

 

Hadi çocuk neyse de, kız o gecenin sabahında kendisini böyle buldu, meğer çocuk böyle fantezilerden hoşlanırmış 🙂

Dizinin ilerleyen bölümlerinde bir başka sarhoşluk sırasında bir çantacı dükkanındaki tüm çantaları alma olayları vardı ki bayıldım. Ben de çantaları severim çünkü, ama Allahtan içip sarhoş olma olayım yok.

Jang Nara zaten sevdiğim bir kadın oyuncudur. Onu Jang Jang couple zamanından beri izlerim. Jang Hyuk ile dizi ve filmlerini şurada yazmıştım. Onu en son Seo In Guk ile Hello Monster’da izledimdi. Ama o dizi romantizmi çok az bir diziydi. Jung Kyung Ho ile çok yakışmışlar bence. Jang Nara yaşından çok çok genç gösteriyor. Kyung Ho’da da hep bir olgunluk vardır. Bir yerden sonra saç stilini değiştirdiler ( Ben köpek yavrusu gibi öne gelmiş saçlarını sevmiyorum ) ama bence mimikleri ve tipiyle hiç de Nara’dan küçük durmuyor. ( Gerçi zaten aralarındaki yaş farkı da 2 yaş ) Bu dizide Jung Kyung Ho sevecen, korumacı, aşık sevgili tipini alıp gökyüzüne çıkardı. Zaten sağ olsun, Oh My Venus’te So Ji Sub çıtayı yükseltmişti, şu sıralarda da Song Joong Ki her yere yetişiyor, o çıta gökyüzünden inmeyecek anladığım kadarıyla 🙂 Allahtan biz ajumma olmadan böyle diziler yokmuş, yoksa evde kalırdık alimallah 🙂

Şu duygusallığa bakın

Kızı kaptırıp dizinin yarısında bu halde gezdi 🙂

Seni önüne gelenle birlikte olan Japon balığı 🙂

Tabii ikinci erkeğimiz de çiftin zamanlama hatasından yararlanıp kızla çıkmaya başladı. Biri biraz erken, diğeri de  biraz geç davransaydı, bu tatsız çifti bir süre izlemek zorunda kalmayacaktık. Doktor bence çok bencil, kendisinden başkasını gözü görmeyen bunun da farkında olmayan bir adamdı. Eski karısı bunu her karşılaştıklarında adama bir biçimde iletti de, ne tip bir adam olduğunu az biraz fark etti.  Çocuğun en yakın arkadaşıydı. Ayrıca sonradan esas çocuğun doğumda ölen ilk karısına da yanık olduğunu öğrendik. Esas çocuğumuz çocuğunu zorluklarla yalnız başına yetiştirmişti, ama o ne çocuktu yahu, babasından hatta dizideki herkesten daha olgun bir şey, her aileye lazım.

Akıllı ve olgun çocuğumuz

Babamız çocuğu yalnız büyütmüş

Ateşi çıkmış, babanın da aklı 🙂

 

Bu da doktorumuz yani ikinci erkek, gençlik zamanlarından beri meğer Angel’dan gözüne kestirmişmiş Han Mi Mo ‘yu madem öyle daha yakından ilgilensene kadınla, hiç bir şeyin farkında değilsin ???

Bir de ikide birde çocuğun yakasına yapıştı durdu, bıraksın kızı diye 🙂

Sonunda böyle hesaplaştılar, çok komikti 🙂

Yalnız bu doktor kıza bir ara bu kulaklığı aldı, bayıldım ben. Bulursam ben de alacağım.

Kız sonunda birinde karar kılınca sular duruldu, işte iş sonunda kızda bitiyor, zavallı erkekler 🙂

Gelelim dizinin yan çiftlerine hepsi kendi çapında sevimliydi.Kızlardan benim favorim Yoo In Na’nın oynadığı öğretmen karakteri oldu. İlk kez bu dizide kızı sevdim, hep ikinci kadın tiplemeleriyle sinirimi bozardı. Kıvırcık saçlar ve gözlük çok tatlı durmuş kendisinde. İlk bölümde gideceği toplantıdaki eşinin hoş görünüşlü, kot ve beyaz tişört giyen, Calvin Klein iç çamaşırıyla seksi V çizgisini gösteren biri olması hakkında dua ediyordu. Sonra ikinciyi arayan arkadaşlarına acayip kızgın ve bakir öleceğim diye ağlanan bir biçimde gördük onu. Kız öğrencilerinden bile akıl aldı, saftiriğin tekiydi, ama dizinin sonlarına doğru Allah ona kendisinden 9 yaş büyük ama ona aşık olan bir yakışıklı nasip etti.

İşte bu yakışıklıyı buldu, çocuk beni kendine aşık ettin, elimden o kadar kolay kurtulamazsın dedi, haa bi de saftirik dedi buna 🙂

İkinci çiftimizin kızı esas kız ile birlikte bir Çöpçatanlık şirketi işletiyordu. Kocasıyla arası bozuktu, bir oğlu vardı. kanser olduktan sonra aralarını düzeltme yolunda çalışmaya başladılar. kadının kocası Beloved Eun Dong‘taki sinirilleti ikinci erkek olduğu için, ben nedense pek ısınamadım.

Üçüncü kızımız ise bulmuş da bunuyor bir durumda kocasını beğenmedi, adam da akıllı çıktı kızı peşinden koşturdu sonunda .

 

 

Tabii bu diziyi seyredenlerin en çok sevdiği sahnelerden söz etmemek olmaz.

Çocuğumuzun kar yağdığında affedilirim diyerek aşkını itiraf ettiği sahne, kız uyuyor sanmıştı, ama tabii ki uyumuyordu, hepsini duydu :

1.63 cm’lik, çift göz kapaklı,olası estetiksiz, minyon,sevimli kusurları olan kadın sensin dediydi 🙂

Sonra delirmiş fanlardan kızı kurtardığı yumurtalara kalkan olduğu sahne. Zaten kız da ondan sonra iyice aşık oldu, ya da aşık olduğunu anladı mı desek 🙂

Ne sevecen bakıyor 🙂

Bir de kız düşüp bayılınca hastaneye götürmüştü, deli gibiydi, salak doktor da kıskançlık krizlerine girmişti kızla ilgilenmeden :

Sonra kavga ederiz şu anda tek ilgilendiğim o diyor 🙂

Bir de asansörde kaldıkları sahne vardı. Asansörü tamir edecek adam o kadar sevmişti ki romantizmlerini geç gitmişti yanlarına :

Birlikte çok hoş bir çift oldular.

Çıkmaya başladıktan sonra çocuk telefonunu öperek açar olmuştu :

Ne sevimli sahneydi bu ya 🙂

Bu inek kostümü son bölümlerde yine çıktı ortaya 🙂

Gerginiz 🙂

Hep bu kapı önünde buluşup konuştular, bir iki tane de ayakkabı giydirme sahnesi var burada ve tabii ki öpüşme .

İlk bölümde We got married eşleri Kwak si Young ve Kim So Yeon’u eş olarak gördük, misafir oyuncu olarak. Sonra Conan O Brien da  misafir oyuncu oldu nedense 🙂

Önce Japon balığı oldu 🙂

Sonra müşteri

Sonunda kızların hepsi mutlu oldu 🙂

Hepimiz mutlu sonları severiz değil mi ?

 

 

 

Exit mobile version