미친 아줌마 / DELİ AJUMMA

Evimdeki Serseri / Sweet Stranger and Me

Kız böyle kaydetmişti çocuğu telefonuna. Üvey babam da diyebilirdi tabii. Ya da tüm hayatı boyunca tek bir kadını, beni seven adam. Aslına bakarsanız ben de diziyi bu adam yüzünden izleyip bitirdim, ama dizinin pek çok yerinin aksadığının da farkındaydım. Dizi 2016 yapımı ve 16 bölüm.

Şimdi efendim, daha önce söylediğim gibi bendeniz oyuncu bazlı izliyorum dizileri ve bundan önceki D Day dizisinin başrolünün dizilerini aldım gündemime. Uzun boylu ,dev bir adam olmasına rağmen özellikle güldüğünde çok çocuksu ve sevimli olan biri Kim Young Kwang. Aşık bakışları da olması gerektiği gibi. O yüzden de izlenesi.

Bu dizide başrol kadın da Soo Ae idi. İyi oyuncu Soo Ae. Ben daha önce Kim Rae Won ile birlikte A Thousand Days’ Promise dizisinde izlemiştim. Ama dizi konu itibarıyla çok sinir bozucuydu. Çok erken yaşta alzheimer olan bir genç kadını anlatıyordu. İçim şişmişti resmen. Soo Ae 1979 doğumlu, Young Kwang ise 87. Yani aralarında 8 yaş fark var. Dizide de kız nuna zaten.

İkinci erkek ise çok tipik bir yüz yapısı olduğu halde gidip sıradanlaşmayı marifet sanan Lee Soo Hyuk. Adam özelliği olan burnunu diğerlerinin burnuna benzetmiş. Şu anda da askerde zaten. Lucky Romance’ın da ikinci erkeğiydi kendileri.

İkinci kız ise yeni başlayan Temperature of Love dizisinde de varmış, bugün öğrendim. Jo Bo Ah. Kicibenin tekiydi dizide kelimenin tam anlamıyla.

2. kız ve başrol kız kavgada ikinci başrolun 9 yıllık sevgilisini çalmış

Hong Na Ri ( Soo Ae ) hostestir. 9 yıldır çıktığı bir erkek vardır, hatta ona evlenme teklif eder. Bir uçuş sonrası annesinin bir trafik kazası geçirip öldüğünü öğrenir. Eve gittiğinde annesinin mezarında bir genç adam ile karşılaşır. Ko Nan Gil adlı bu gencin annesinin kocası, yani kendisinin üvey babası olduğu ortaya çıkacaktır. Bu genç annesinin mantıcı dükkanını işletmekte ve evinde kalmaktadır.

Bu arada genç hosteslerden biri Na Ri’nin sevgilisini ayartır. Morali bozuk Na Ri’ye üvey babasının çok yardımı olacaktır. Lokantanın olduğu araziyi almak isteyen ikinci erkek chaebol, avukat Lee Soo Hyuk’tur. O da işin içinde girer. Ko Nan Gil’in eski gangsterlerden olduğu ortaya çıkar. Çocukluğu çocuk yetiştirme yurdunda geçmiştir. Kızın annesini annesi gibi görür, kıza da çocukluktan beri aşıktır. Annenin arazisini koruma adına anneyle evlenmişlerdir. Gangsterliğe de onu evlat edinen adam yüzünden bulaşmıştır.

Dizi farklı bir konuyla başladı. Aslında yaş farkına rağmen ben çift arasındaki kimyayı da hissettim. Ama çok az ve yetersiz tensel temas mantıklı gelmedi bana. Çocuk tüm hayatı boyunca tek bir kadını sevmiş, kız 9 yıllık bir ilişkiden çıkmış. Çocuk kendimi nasıl tutuğumu biliyor musun diyor, ama hareketlerinden biz bunu anlamıyoruz. Öpücükler de pek bir masum.

Bunun dışında arazi mafyası, chaebol gangster ilişkileri, sattın satmadın, kızın hayırsız babası ve dayısı, ikinci erkeğin sevimsiz kız kardeşi, devamlı hamur yoğuran Go Nan Gil bir süre sonra sıkmaya başlıyor. Tamam çocuk hamur yoğurabilir, o zaman da çekici ama diğer konular pek sıkıcıydı.

 

 

Birinci erkek ve ikinci erkek çok da rekabet etmediler. Kız baştan beri Kim Young Kwang’a aşıktı çünkü.

Her dizide olduğu gibi bromans adına bir dergi çekimi olmuş.

 

Kim Young Kwang çok hoş giysiler giyiyordu. Boy pos var adamda, pek yakışıyor. Bir de balıkçı yaka kazağı kullanma şekli aşağıdaki gibiydi. Kıvırmadan açık olarak :

Genellikle  de balıkçı yaka kazaklar giydi.

Sonuç olarak bir Kim Young Kwang seyri için ( defile mi dersiniz, ne derseniz deyin ) bu diziyi sevenleri izleyebilir. OST’da fena değildi. O da şurada .

Exit mobile version