Her şizofrene bir aşk gerek, It’s Okay, That’s Love

its-okay-thats-love-poster3

It’s Okay, That’s Love başrollerini Jo in Sung ve Gong Hyo Jin’in oynadığı psikolojik bir drama. Ben Jo in Sung’u pek de klişe ögeler barındırmayan What happened in Bali’de seyrettim ilk olarak. Ha Ji Won’un filmlerini tarıyordum. Başrol olarak da So Ji Sub’ı düşündüğümden, Jo in Sung bana başta hem yan rol hem de deli gibi gelmişti. Üstelik dizi beni şaşkınlıklara gark ederek hiç ummadığım bir biçimde bitti. İşte daha o zamanlar Jo in Sung’un ne kadar iyi ve farklı bir oyuncu olduğunu anlamalıymışım. O dizide de aslında second lead filan yokmuş, iki tane first lead erkek varmış. Geç oldu belki ama şimdi Jo in Sung’u gördüğüm tüm dizilere gözüm kapalı balıklama atlayabilirim.
Gong Hyo Jin’i burada çok şık görebilirsiniz. İncecik fiziğiyle öne çıkıyor.
16 bölümlük bir dizi olan It’s Okay that’s love bir psikolog kadın ile bir yazar ve DJ olan erkek arasında geçiyor. Yan kahramanlardan biri yine psikolog sunbae, diğeri de Tourette sendromundan muzdarip oda arkadaşı. İlkini Sung Dong-il, ikincisini ise Running Man MC’lerinden Lee Kwang Soo oynuyor. Bu ikisi olmasa dizi kendinden çok şey kaybederdi diye düşünüyorum. Resmen diziye enerji getirenler onlar çünkü.
sunbae
Dizimizin hastalığı şizofreni. Ama ağır psikolojik tahlillerle, sıkıcı bir biçimde verilmemiş, siz konunun gelişimi içinde olanı biteni doğal olarak izliyorsunuz.
Bu dizinin bir başka özelliği de skinship’in gayet doğal olarak verilmesi. Öpücükler üfürükten tayyare değil, hatta çiftimiz bununla ödül bile kazanmış. Esas çocuğun kızın dudaklarına dudaklarını değdirdiği kızın da anında gözlerini kapattığı öpücüklerden bazen bana gına geliyor. Diyeceksiniz ki her şey gerçekçi mi de bu da öyle olsun. Olsun insan arada gerçek bir şeyler de izlemek istiyor, en azından yetişkin çiftlerin olduğu dizilerde.
Dizimizde bir de idol var. Çok fazla spoiler vermemek adına açıklamayacağım konumunda gayet başarılı. Do Kyung Soo namı diğer D.O EXO vokalistlerinden.
its ok 3
Dizinin OST’u da gayet hoş. Ben yürürken dinliyorum.

Its_OK_This_Is_Love-0043

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: