미친 아줌마 / DELİ AJUMMA

Kore Dizilerinin En Bilindik Kicibeleri 2. Bölüm

 

İkinci bölümümüze Cheon Song Yi ile başlayalım. My Love from the Stars’ın başrolü. Jun ji Hyun’un akılda kalıcı performansıyla taçlandırılmıştır. Komik, manyak, abartmayı seven, sıradışı bir karakter. Bu narsist starı biraz tanıyalım. İşte milli tanrıça :

 

Deli olduğumu düşünüyorsun, değil mi ?

Milli Tanrıça 

 

Sapığı bile hastanelik etmiş zilli 🙂

 

Söz konusu kicibelik olunca yaş çok da önemli değil. Aynı huysuz tavırlar, aynı sevdiğini gösterememeler, ben güçlüyüm yardıma ihtiyacım yok teraneleri, bunlar hiç değişmiyor. Ms Temper and Nam Jung Gi’nin Ms Temper’ı örneğin. Lee Yo Won canlandırıyor. Kadın o kadar özgüvenli, ama bir o kadar da huysuz ki millet yanına salavatla giriyor. Üç kez evlenip boşanmış. Kocalar hala peşinde, yine de onu sevecek yeni birini bulacak kadar parlak. Eee, zor kadınlardan hoşlanan erkekler de var bu dünyada. Yoksa en başta ben evde kalırdım 🙂 İzlemeyenler için bir fikir edinsinler diye bir videosunu koyalım cadının. Mottosu : Göze göz, dişe diş 🙂

My Lovely Sam Soon’un Sam Soon‘u da çıtır Hyun Bin’in anasından emdiği sütü burnundan getirmişti. Kim sun Ah’ın oynadığı, bu dizi için kilo aldığı başrol  epey bir zorlayıcı hatundu. Hoş Hyun Bin’de kaşınmadı değil. Videonun başında kızın ağlamasına bakmayın, sonraki sahnelerde içyüzünü anlayacaksınız. Aslında Kim Sun Ah oynadığı tüm karakterlerde güçlü kadın imajı çizmiş bir hatundur. İzleyip çok sevdiğim ama buraya yazmadığım  Kim Eun Suk elinden çıkma bir dizi olan City Hall’de de tam kicibe bir karakter çiziyordu.

Bugünkü bölüm olgun kicibelerden açıldı, öyle de devam edelim. I need Romance 3′ün nunası , Kim So Yeon, nuna killer olarak tanımladığımız 90 doğumlu Sung Joon’u oldukça zorladı. Gerçi sonunda kadın dize geldi ama, epey sabırlı olmak lazım bunun için. Bu arada dizinin müziği o kadar hoştu ki, hala dinlerim. Dizinin başrolü de Happy Home setinde tanıştığı oyuncu Lee Sang Woo ile bu Haziran’da evleniyor.

Hele bi gelmeye cüret et, cehennemde olduğunu anlayacaksın 🙂

Tabii trilyon tane de öpüşme, şu bu sahnesi vardı, o yüzden videolar genellikle o sahneleri içeriyor. Müzik de güzel

 

Ele avuca sığmaz bir patronu idare ertmek için ondan daha deli olmak gerekir. İşte Protect The Boss’ın Noh Eun Seol’u ( Choi Kang Hee ) kicibelerden biriydi :

Son zillimiz yaşça genç, ama hepinizin tanıdığı biri. BOF‘un Jan Di’si . Kıvırcık LMH’ya okulda karşı çıkan sıradan kız. Fakir ama inatçı, söz dinlemez, kimseye minneti olmaz, burnu düşse yerden almaz Jan Di. İşte uçan tekme geliyor :

 

Gu Jun Pyo ve Geum Jan Di 

 

IQ’n tek haneli mi ? Orangutan bile senden daha akıllıdır. Gu Jun Pyo’dan inciler :

 

Bu Gu Jun Pyo Geum Jan Di anları uzayıp gidiyor nette, meraklısına duyurulur. Bugünlük zillilerimiz bu kadar.

 

 

Exit mobile version