Şu an olduğum kişiyi destekliyorum. / Sassy Go Go

Bu aralar yine eski gençlik dizilerine düştüm. Önce Dream High izledim, sonra da Sassy Go Go’yu. Eğer dayanır da 2. Sezonu bitirebilirsem Dream High’ı iki sezon birlikte yazacağım. O zaman şimdi Cheer Up! ya da ikinci adıyla Sassy Go Go’dan söz edeyim azıcık. Dizi 2015 yapımı, 12 bölüm.

Olay özel bir lisede geçiyor. Tabii öğrencilerin çoğunun ailesi zengin. İşte en iyi üniversitelere girişte yardımcı olsun diye özel danışmanlar tutanlar, okulun sahibinden çok okulun işlerine müdahil olan veliler filan. Çocuğu özel okulda olan, ya da öğretmenlik yapmış olanlara pek de yabancı olmayan durumlar yani. Bir de orta halli olup da çocuğunu dişinden tırnağından arttırdığı parayla bu okullara gönderenler var ki başrol kızımızın annesi bu takımdan.

Önemli rolleri paylaşanlara gelince. Başrol kızlardan ilki Reply 1997’den tanıdığımız şarkıcı, Apink kz grubu üyesi Jung Eun Ji. Ben kendisini severim, idol olarak oynayabilenlerdendir. Heyhat burada olmamış. Neden çünkü 1993 doğumlu olmasına rağmen yaşından büyük gösteren hatunlardan. Liseli gibi durmuyor, hatta neredeyse üniversiteli gibi bile durmuyor. yaşından da küçük gösteren Lee Won Geun’un yanında ablası gibi durmuş ki LWG 91 doğumlu.

Okul birincisi Lee Won Geun’u en son Jugglers‘ta Kang Hye Jung nunasının yanında izlemiştim. O güzel gülüşü ile insanın içini açıyor velet. Muzip de bir yanı var gülüşünün.

Lee Won Geun’ın ki dizideki adı Kim Yeol kankasını Ji Soo oynuyordu. Daha önce de söylemişimdir, ben Ji Soo’yu da severim. Burada da babası tarafından habire dövülen, o yüzden kendine zarar veren genç bir çocuktu. Tabii Allah’ın emri ikinci erkek yine.

Dizinin kötü kızı Chae Soo Bin. Son ii bölüme kadar yapmadığı hıyanet kalmadı, sonra düzeldi sözde. Okulun en zengin, en hatırlı velisinin kızı. En iyi üniversiteleri kazansın diye amigo takımı kuruldu hanımefendi için. Chae Soo Bin’i deen son Lee Je Hoon ile Where Stars Land‘te izlemiştim.

Madem Amigo takımından gidiyoruz, bu kez de Jung Eun Ji, dizideki adıyla Kang Yeon Do’nun kankası Ha Dong Jae’den söz edelim. Bu rolü VIXX üyesi Cha Hak Yeon oynuyor. Zamanında kankasını lunaparkta itip tepe üstü düşmesine neden olmuş. Kızcağız üç gün komada kalıp yaşamış ama okul sıralamalarında 196. olmasının nedeni bu olabilir diye düşündüm.

Okulun çalışkanları ile yaramazları Amigo takımı için bir araya gelirler. bu İkinci grubun aslında dans grubu vardı, kapatılmıştı. Zorlama bir grup olduğu için kavga gürültü ile başlar. Ama her bu tip dizide olduğu gibi takım ruhu ile kaynaşırlar sonunda.

Dizide gıcık müdür ve müdür yardımcısı dışında iki önemli rolü amigo takımı öğretmeni ve matematik öğretmeni paylaşıyordu. Her ikisi de tanıdıktı. Biri şu ara When the Camellia Blooms’da Gong Hyo jin’in eski sevgilisi ve çocuğunun babası rolünde izlediğim Kim ji Suk, diğeri de My Father is Strange‘in gelini Lee Mi Do.

Hadi gıcık müdürle yardımcısını da koyalım.

Bu arada başrol çocuklarımızın anne ve babası da sevgiliydi. Bu aile olma durumu sorunsalı neyse ki problem çıkarmadı.

Dizi 12 bölüm olduğundan çabucak bitiyor. Velilerle olan problemler sıkıcı biraz, gerisi eğlenceli.

Dizinin bromans ayağı da çok sağlamdı.

Diziden aklında kalan en hoş şey neydi derseniz devasa Gummy Bears ayıcık paketiydi. Jung Eun Ji Ji Soo’ya ikram etmişti 🙂 Bu boyu hiç görmemiştim 🙂 Dizi sonunda Ji Soo kızdan hoşlandığını da bu ayıcıklarla anlattı. Ya bu ikinci erkeklerin ille de aşklarını açıklama merakını ben asla anlayamayacağım. Kızı önce arkadaşın görmüş, önce o sevmiş, kız ona aşık, neden susup oturmazsın ki ??

Benim gibi Gençlik dizilerini seven bir kesimdenseniz ve bu diziyi hala izlemediyseniz, kafa boşaltmak için birebir.

Dizinin Full albümü şurada.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: