Keçiboynuzu Romans / Romance in the House

Bu 12 bölümlük diziyi Yobo ile yeni izleyip bitirdik. Ben tabii ki Ji Jin Hee var diye başlamıştım. Choi Min Ho’yu severim ama dizideki partneri Son Na Eun’dan çok hoşlanmam. Gerçi ilk izlediğim yıllardan daha iyi, kendini geliştirmiş, ama nedense bana çok sevimli gelen bir tip de değil. İdolden oyunculuğa geçti. Sanırım Apink’ten 2022 itibarıyla resmi olarak ayrıldı. Tiyatro ve film bölümünü bitirmiş, en azından yaptığı iş ile ilgili bir bölüm, ama bana ifadesiz geliyor nedense, oyunculuğu çok çok iyi bazı idoller olunca, insan ne de olsa fark ediyor. Bu arada Ji Jin Hee’nin önceki dizileri için Misty ve Second Last Love yazılarımı okuyabilirsiniz.

Dizi bir ailenin öyküsünü anlatıyor. Anne ve baba 11 yıl önce boşanmış. Baba yetenekli bir sporcu, ama takımdan ayrıldıktan sonra habire yeni iş kurup batırdığı için annenin sabrı tükenmiş ve boşanmışlar. Anne büyüğü kız, küçüğü erkek iki çocuğunu yalnız büyütmüş. Baba hep geri dönme ümidi içinde, bir biçimde zengin olmuş ve ailenin oturduğu apartmanı satın almış. Dizi buradan başlıyor zaten, çünkü babayı oynayan Ji Jin Hee sanki evin sahibini öldürüp de eve sahip olmuş gibi bir şüphe yaratıyorlar.

Evin kızı Son Na Eun üniversiteyi bitirip çalışmaya başlamış. Bir firmanın işkolik ve hırslı çalışanı, burada çalışan güvenlik görevlisi Choi Min Ho ile yakınlaşacak, ama o da firma sahibinin yakını ( durum biraz karışık orasını izleyin ) çıkacak. SHINee’nn Choi Min Ho’su için To The beautiful you’yu izleyebilirsiniz, ama partneri Sulli yakın zamanda bu dünyayı terk etmeyi seçtiği için içiniz burulmadan izleyebileceğinizi sanmıyorum. Genç genç insanları bu yola sürükleyen sistem beni çok üzüyor.

Dizinin adı evde romans, hem anne ile babanın, hem kız ile iş arkadaşının aşkı var, hatta yan karakterlerden birinin de aşk ilişkisi yansıtılıyor, ama aynı keçi boynuzu gibi, çiğne çiğne ağzınızda az biraz tat bırakırsa ne mutlu size. Gerçekten romans arıyorsanız başka diziyi seçmenizi öneririm. Ji Jin Hee’nin de çok güzel başka dizileri var , bunu izlemeye değmez. Yine de oyuncuları sevenler için bir seçenek olabilir.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: