İKİ FİLM İKİ DİZİYLE GONG YOO, MR SMILE

 

 

gongog

Bu yukardaki şirinlik muskası , Yengeç burcu çocukla ilk The first Shop of  Coffee Prince’te tanıştım. Bu diziden azıcık şu yazımda söz etmiştim. Gong Yoo 79 doğumlu ve Busan’lı. Tiyatro bölümü mezunu. Coffee Prince dizisinin çok tutulması onu da iyiden iyiye ünlü yapmış. Dizi kendisini erkek gibi gösteren Yoon Eun Hye ile Kahve Dükkanı açmaya mecbur kalan tembel, sorumsuz  chaebol çocuğunun öyküsü. Dizide bonus olarak Lee Sun Gyun şebeği de var.

coffee-PRINCE-korean-dramas-24230684-600-450

 

 

Ben Eun Hye’yi pek sevmiyorum. Ama seyrettiğim tüm dizilerinde partnerleri sevimli tiplerdi. Missing  You‘da Yoochun , Coffee Prince’de Gong Yoo yüzünden, Lie to me’de ise Kang Ji-Hwan var diye izledim. Marry him if you dare’i ise Yonghwa olmasına rağmen izlemedim. Ama Eun Hye’nin en sempatik olduğu dizi sanırım yine de Coffee Prince. Gong Yoo’nun gülüşü artık kült olmuş durumda, gülümsesin, gülsün başka birşey yapmasın. Bu güzel gülen adamların üzülmesi de pek kötü oluyor, hemen yüzleri kararıveriyor, insanın içi çekiliyor resmen.

Gong Yoo Big’de iki ayrı kişiyi canlandırıyor. Bu fantastik bir dizi ve bir beden değiştirme olayı yaşanıyor. Gong Yoo 18 ve 30 yaşlarında iki erkeği canlandırıyor. 18’lik öğrenci olanı 30’luk doktor olanının bedenine girmiş yani. Kızımız ise bir öğretmen. ( Lee Min Jung ) 18’lik çıtır 30’luk Gong Yoo’muzun vücudunda olmasa, tüm diziyi Gong Yoo omuzlamamış olmasa, 18’lik velet ile nuna aşkı bize pek sevimli gelmeyebilirdi diye düşünüyorum. Yani görüntü 18’lik ile olsaydı. Dizide sevimli olan 30’luk Gong Yoo’muzun 18’lik velet mimikleri ve davranışlarıydı. Bu nuna merakını da anlayabilmiş değilim Kore erkeklerinde. Mis gibi genç kızlar var yaşına başına uygun, nedir ablalara yanıp yakılmak. Koreli annelerin terliği yapıştırmalarına da hak vermiyor değilim, benim elimde olsa o terlik bir tane de ben yapıştırırdım vallahi.

big

big-korean-drama-4

 

Gong Yoo’nun son günlerde seyrettiğim iki filminden biri Finding Mr Destiny / Finding Kim Jong Wook. 2010 yapımı filmde Gong Yoo başrolü Soo Jung ile paylaşıyor. Goong Yoo İlk aşkları bulma bürosu açmış Gi Joon isimli  titiz, obsessive compulsive bir genç adamdır. Ji Woo ise Hindistan’da tanıştığı ilk aşkını unutamadığından kimselere evet demeyen  sahne yönetmeni  bir kız. Gong kızın ilk aşkını aramaya soyunur, bu zıt karakterli iki genç beklenildiği üzere birbirlerini çekeceklerdir.

Finding_Mr_Destiny-002

 

İkinci filmimiz ise 2013 yapımı. The Suspect. Gong burada Güney’e sığınmış bir Kuzey Kore casusunu  canlandırıyor. Gizli servisler, polisler, her iki devletin hükümetleri, ajanları ve derin devleti derken film boyunca duman oluyorsunuz. Üstelik bu film içi epeyce de bir araba telefatı verilmiş. Sahneler ilgi çekici, aksiyon yerinde, Gong Yoo her zamanki halinden daha zayıf ve esmer. O romantik komedilerdeki Gony Yoo mu bu, Aman Allah !  diyorsunuz. Gong Yoo yalnızca sevimli çocuk değil, isterse bu tarz filmlerde de gayet güzel oynayabiliyor.

Fragman :

 

 

You may also like...

6 Responses

  1. I will immediately snatch your rss feed as I can not find your email subscription link or e-newsletter service. Do you have any? Kindly permit me realize so that I could subscribe. Thanks.|

  2. selva says:

    buraya bu seneki 3 filmini ve gelecek dizisini de yazmanı dört gözle bekliyorum.Her rolün adamı dramda çekebiliyor aksiyonda komedide her konuda yetenekli .Allah’ım ya keşke o gül cemalini bir kere görebilsek yakından AMİN:D

  3. Oceanbluee says:

    Ajummaaa The Age Of Shadows’u da izledin mi? Ben yeni izledim müthiş bir film onu da bir ara yazar mısın? Gong Yoo cidden müthiş bir oyunculuj sergilemiş bir kere daha hayran kaldım ?

  4. Dilek says:

    Deliajumma Silenced’i izledin mı?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: