SIWON’UN AJUMMAYLA SINAVI, OH! MY LADY

oh-my-lady1

Bu kez hangi diziyi seyretsem diye Kore Dizisi izlediğim siteleri tararken artık bir tane de Siwon dizisi izleyeyim dedim kendi kendime. Özellikle idoldan oyuncuya dönen ünlülerden söz edilirken Yoochun gibi Siwon’un da iyi oyunculuğuna vurgu yapılıyor olması bu kararımda büyük etken. Choi Siwon en popüler Super Junior üyelerinden biri. 2010 yapımı Oh! My Lady 16 bölümlük.

Dizi iki günde bitti. Konu da aslında pek bir klişeydi. Oyunculuğu pek iyi olmayan Sung Min Woo ( Choi Siwon ) 28 yaşında şımarık, bencil bir gençtir. Kocasının aldatması sonucu boşanıp kızıyla yaşamaya çalışan Yoon Gae-Hwa ( Chae-Rim ) ise 35 yaşında bir ev kadınıdır. Ajumma ajumma dedikleri kadın bu kadar çekiciyse agasshiler nasıl oluyor siz düşünün artık. Bu ikilinin yolları ilk kez kadın karakter temizlikçi olarak çocuğun evine gidince kesişir. Sonra .çocuğun kapısına eski sevgilisinin gönderdiği altı yaşında travmatik bir nedenden konuşamayan kız çocuğu bırakılınca ikinci kez buluşurlar. Kız beklenildiği üzere çocuğun dadısı olur, aynı zamanda oynayacağı müzikalin şirketinde çalışır. Bu şirkette çalışmak için çocuğa başta şantaj yapar, sonra beklenilen olur aşk aşk aşk. Şirket müdürü de bir ara kıza aşık olur, kızın eski kocası da ortalıkta dolanır. Şirket müdürünün karısı ile olan ilişkileri, meraklı bir gazeteci ki kendisi Pinocchio’da da vardı, çocuğun eski sevgilisi derken 16. bölüme nasıl gelindiği anlaşılmaz. Siwon’un oyunculuğuna kötü denilemez, ama Yoochun ile de kıyas kabul etmez bence.

oml_ending-1

 

Bu arada çocuğun kızı müthiş tatlı bir şey.  Ye-eun’u Kim Yoo Bin oynuyor. Konuşmasa da gözleriyle her duyguyu verebiliyordu. En unutulmaz sahnesi de kaybolup, babasının modelinin elini tuttuğu sahneydi, gerçekten iç parçalayıcıydı.

oh

 

Çıtır çerez bir diziseyretmek isterseniz Oh! My Lady size göre 🙂

Şu güzelliğe bakar mısınız :

 

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: