YOU ARE BEAUTIFUL / 미남이시네요

G6You are Beautiful” 2009 yapımı müzikal komedi bir dizi ve 16 bölümlük. Artık 16 bölümlük dizilere o kadar alıştım ki, bazen dizinin 20 – 24 bölümlük olduğunu görünce içim sıkılıyor, en sevdiğim oyuncunun olsa bile. Bu diziyi seyredeli epeyce oldu ve itiraf edeyim, ilk seyrettiğim dizilerden olduğu için o zamanlar dizinin esas kızı ve oğlu dışındakileri önemsememiştim. Jang Keun Suk  ve Park Shin Hye Kore dizisi seyredenlerin yakından tanıdığı oyunculardan. Jang işe çocuk oyuncu olarak başlamış, albümleri de olan karizmatik, sevimli bir oyuncu. Geçenlerde lise çağlarında olduğu bir kısa film izledim, o zamandan bu yana pek de değişmemiş gözüküyor. Uzun saçın yakıştığı oyunculardan. O sallım saçak giysileriyle hippi kılıklı haliyle pek sevimli kerata. Park Shin Hye’ye gelince, sanki bu aralar kadın oyuncu sıkıntısı varmış gibi, hemen her yakışıklı erkek oyuncuyla bir dizide oynadı hatun. Kova burcu. Zaten Koreli oyuncuların çoğu Kova burcu Kova olmayan da İkizler. havalı hava burçları yani. Park Shin Hye’nin oyunculuğunu pek beğenmiyorum, biraz donuk ve de özellikle öpüşme sahnelerinde o gözlerini kapatıp bekleme hali beni sinir ediyor. Her neyse işe burada da Jang Keun Suk’la pek sevilen bir ikili olarak boy gösteriyorlar, haklarında nette aşk dedikoduları, videolar bilmemneler de gırla.

Second lead’imiz / İkinci erkek CNBlue’dan Jung Yong – Hwa. O zamanlar farkında değildim ama ne zaman WGM ‘sini izledim ve şarkılarını dinlemeye başladım, Yong-Hwa Kore’deki oğullarımdan biri oldu. Burada Shin Hye ile hoş bir uyum yakaladıkları için birlikte Heartstrings’i çekmişler. Bu ikisi hakkında da aşk dedikoduları dönüyor. Hoş Shin Hye kiminle oynasa çıkıyorlar dedikodusu çıkmış. Lee Min Ho, Heirs’ten sonra, Pinocchio’dan sonra Lee Jong-suk ile filan.  İşte efendim dizimizin civciv sarısı oğlu Jeremy ise Yong-hwa ile aynı ajans, farklı grup FTIsland’dan Lee Hong-gi. O da çocukken işe başlayanlardan, bu dizide gayet sevimliydi.

Konu klişe konulardan biri. Bir müzik grubumuz var. Park Shin-Hye ikiz erkek kardeşinin yerini geçici olarak doldurmak amacıyla erkek kılığına girip gruba katılıyor. First ve Second Lead’lerimiz kısa sürede onun kız olduğunu öğrenip, aşık oluyorlar. Üçüncü oğlumuz öğrenmekte biraz geç kalmakla birlikte o da kıza karşı boş değil. Efendim diziden anımsadıklarım Gen Suk’un ikide birde ağzını yüzünü büzmesi.

g9

Kızımızın Go Mi-nam hali ve de Go Mi-nyeo Gemma halleri :

G4gomi

Second Lead  Yong-Hwa ve sevimli  Hong- gi Jeremy , ( Jeremy’nin otobüste ağlama sahnesi gerçekten başarılıydı )

G2

Lee_Hong_Ki_crying

Bir de pig rabbit’imiz var, her Kore dizisinde ünlü olan bir soft toy vardır ya hani , işte bu dizininki :

Bu kadar şarkıcıyı bir araya toplamış dizide OST’un güzel olması kaçınılmaz. Bulup mutlaka dinleyin anacım 🙂

ve de dizimizin komik sahneleri :

You may also like...

5 Responses

  1. G.KİPER says:

    Bu dizi benim yeni seyrettiklerimden, laf olsun diye ve sadece PSH var diye baktım başlangıçta sonra içine giriverdim dizinin, aynen söylediğiniz gibi eğlenceli ve izlenebilir dizilerden..karakterlerden özellikle jeremy benim çok hoşuma gitti ve hemen ardından onun dizisi diye bride of the century’ye başladım.Sizin de yazdığınız gibi K.Geun suk’un ağız büzmeleri tavrı o kadar gıcıktı ki , bunun rol değil kendi yapısının böyle olduğunu düşünüyorum. Yong Hwa ise benim de seyretmek üzere listeme koyduğum kişi, yazdıklarınıza aynen katılıyorum, sevimli ve iyi huylu second lead’de çok başarılı ama başrol ona yakışır..Yukarıda yazdıklarınızdan hareketle heartstrings izleyecekler sıramın en başına yerleşti..Teşekkürler ajumma.

    • Deli Ajumma says:

      Bu yıl Yonghwa’yı yeni bir diziyle izleyebileceğiz. Hong Ki’nin benim de henüz izlemediğim komik bir dizisi var. Modern Farmer. Ben asıl We got married YongSeo Goguma çiftini yani Yonghwa’nın Seohyun ile çift olduğu showu izlemeni öneririm.

      • G.KİPER says:

        AAyy evet, o yazıyı da okudum,buna da niyetliyim ama yazdıklarınden hareketle aklıma koyduğum pek çok dizi var.. . Size komik gelecek tabii, herkesin en başta izlediği dizileri ben daha yeni izliyorum.Hatta söylemesi ayıp, şimdilerde BOF’u bitireceğim ardından daHeartstrings’e başlayacağım..Aslında bu eski dizileri çok keyifle izliyor da değilim,biraz bayatlık var tabii ama naapalım madem K/Drama izleyicisiyim, tabii ki kült diziler bitecek.Tavsiyelerinize göre devam.

        • Deli Ajumma says:

          Ben de hala eski dizi izliyorum. Hatta geçenlerde Kim Rae Won’un nuh nebiden kalma 6 dizisini izledim. Ama yalnızca bir tanesi izlenmeye değerdi 🙂 Yine de oyuncuların geçmişini bilme açısından hoşuma gidiyor 🙂

  1. December 29, 2021

    […] sektörde. Ben de eski bir iki dizisi hariç neredeyse her dizisini izlemişimdir. Daha ilkin You are beautiful, Heartstrings ,Pinocchio , Doctors, Memories of Alhambra dizilerini yazmıştım. Heirs’i de […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: