İnişli Çıkışlı Bir Aşk / Love Generation

Bendeniz yine Kore Dizilerimin arasına 11 bölümlük Doramaları sıkıştırmaya devam ediyorum. Bu diziden sonra dört beş dizi daha izledim gerçi ama yazmamıştım. Çiftimiz Kimura Takuya ve Takako Matsu. Takako Long Vacation‘da ikinci kızken burada başrol oynuyor. Aslında daha sonra  Kimura Takuya’nın en ünlü dizisi Hero’nun ilk sezonunda da başrol oyuncusu olacak ve dizilerin filmlerinde de birlikte oynayacaklar. Çünkü aralarında hoş bir kimya var. Dizi 1997 yapımı 11 bölüm. İngilizce altyazılı olarak mevcut.

Katagiri Teppei ( Kimura Takuya ) yetenekli bir tasarımcıyken satış bölümüne transfer olur. Kızımız Uesugi Riko da burada çalışmaktadır. Başlangıçta işe bir türlü uyum gösteremeyen Teppei’ye kızımız çok yardımcı olur. hatta kesmeye yanaşmadığı uzun saçlarını bile bir makas darbesiyle kesen Riko’dur.

 

Çocuk ise lise arkadaşının peşindedir. Ama kız şimdi Teppei’nin savcı olan ( Burada da savcı, bu Kore ile Japonya’da başka meslek yok mu ? ) abisiyle çıkmaktadır. Sonra da nişanlanırlar zaten. Bu Japon dizilerinde de aynı kıza hallenen kardeşler olayı yaygın sanırım. Sanki ortalıkta başka kız yok !

Neyse efendim beklendiği üzere kızla çocuk sevgili olurlar. Kızımız çoook mutludur, taaki önceki kicibe nişanlısını başka bir kadınla görüp, ben aslında kardeşini seviyormuşum diye çocuğa askıntı olana kadar. Ondan sonra bir zayıf anında kızla öpüşür Teppei, tam da sevgilisinin geldiği andadır bu öpüşme. Riko şoka uğramış bir biçimde kaçar. Erkeklerin bitip tükenmeyen libidoları ve önlerine gelen her kadına sahip olma istekleri, ayh baydım vallahi !

Tabii çocuğun aklı başına gelir ( mi acaba ? ) Kızı seviyormuş meğerse, geri almak için bir süreç başlar. Kız önce affeder, ama çocuk önceki sevgilisiyle bir kez daha buluşur, aralarında bir şey olmasa da kızın artık güveni yıkılmıştır. Memleketine ailesinin yanına gider. Çocuk bin pişmandır, kızın görücü usulü randevuya gideceğini öğrenince palas pandıras kızın yanına gider filan. Aslında bu erkeklerin sürünme süreci eğlendiriyor beni.

 

İşte genç bir çiftin inişli çıkışlı aşk öyküsünü anlatan bu dizide aşk nedir, nasıl bir şeydir, eski sevgili, aldatma, aldatılma, güven gibi duygular masaya yatırılmış. Zamanınız varsa ve İngilizce altyazılı izleyebiliyorsanız ve benim gibi Kimutaku’yu seviyorsanız bir bakın derim. Müzikleri de hoş. Yine Cagnet yapmış çünkü. İşte bir örnek . Bir başka video da burada.

 

 

 

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: