Mini minnacık, sevimli bir Romantik Komedi / My First First Love

Aslında bu diziyi iki hafta önce izledim. Kısacık olduğu için çok da kısa bir sürede bitti. Bir Netflix dizisi. Başrollerinde Ji Soo ve Jin Young ile Jung Chae Yeon paylaşıyorlar. Dizi 8 bölüm bir gençlik dizisi.

Ji Soo’yu ilk izlediğim dizi Doctors, daha sonra da Moon Lovers. Prenslerden biriydi. Weightlifting Fairy Kim Bok Joo‘da misafir oyuncuydu. Strong Woman Do Bong Soon da ise ikinci erkek. Ama onu Bad Guys 2′de izleyene kadar çok da üzerinde durmamıştım. Oradaki sert namca tipi, birden farklı karakterleri de oynayabileceğini hissettirdi ve sanırım ben onun çiçek çocuk halini pek sevmiyorum. Burada ailesi zengin bir öğrenci olan Tae O’yu oynuyor.20 yaş günü için dedesinin evinde oturmak için izin alıyor babasından, aklı fikri eve kız atabilmekte.

Şu üstteki iki fotoğrafı karşılaştırınca şaşırıyor insan değil mi ? Neyse efendim dizinin kadın başrolü Jung Chae Yeon. Bana nedense Joy’u anımsatıyor bu kız. Güleryüzlü olmasından mı nedir ?

Bu kızçe DIA adlı kız grubundan. Önceki grubu ise I.O.I. 97 doğumlu. Bu dördüncü dizisi. Drinking Solo’da izlemişim ben kendisini . Key’in vurulduğu kızdı. Dizide Ji Soo’nun çocukluk ailesi. Babası ölüyor, annesi evden kaçıyor, aile fakir, part time işler yapıyor, üniversiteye gidiyor.

Dizinin Ji Soo ile eşit ağırlıktaki diğer erkek oyuncusu ise Jin Young. B1A4 grubundan bildiğiniz gibi. Daha geçen gün The dude in me filmini izledim. Ama ilk kez dikkatimi Love in the Moonlight‘ta çekmişti. İkinci erkek olarak hüzünlü bir anı bırakmış aklımda.

Jin Young dizide Ji Soo’nun en iyi arkadaşı. Fakir bir ailenin çocuğu, pek çok iş yapıyor. Ji Soo gibi baba parasıyla geçinen, lay lay lom bir tip değil, sorumluluk sahibi.

Ekibin geri kalanı da Ji Soo’nun çocukluk arkadaşları. Choi Ri zengin bir ailenin özgürlük isteyen kızını oynuyor. Kang Tae Oh ( 5urprise grubu üyesi ) ise müzikal oyuncusu olmak istiyor, ailesi karşı çıkınca onu evden kovuyorlar. Sonuçta Jin Young hariç diğeri gelip Ji Soo’nun evine sığınıyorlar. Sonrası tipik gençlik dizisi süreci. Birlikte paylaşılanlar, ilk aşklar, geziler, çalışmalar, kırgınlıklar, yanlış anlamalar.


8 bölümlük dizi sonunda kızı benim istediğim namca aldı ama bir sezon daha olacak gibi görünüyor. İkinci sezonda da tipik Kore Dizisi gereği muhtemelen kızı kapan erkek değişecek. Bekleyelim görelim. İşte şurada dizi müziklerinden biri. Burada da bir diğeri.

Bu da bir üçüncüsü 🙂

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: