Çıtır çerez Japon Dizisi / Trillion Game

Bu 10 bölümlük dizi, kafa dağıtmak için izlediğim Japon dizilerinden. Tabii ki bir mangadan alınma. Dizide ikisi de idol olan sevimli iki genç paylaşıyor başrolleri. Snow Man erkek grubundan Ren Megura ikilinin dışa dönük ve sahtekar olanı. Milk grubundan olan Hayato Sano ise nerd ve içe dönük ezik olanı. Bir tanesi dünyayı dolaşıp bir dolu iş yapıp, dil filan öğrenmiş. Diğeri hacker, ne işe başvurduysa alınmamış, zaten ortaokuldayken de zorbalığa uğradığından diğer çocuk bunu kurtarmış filan. İkilinin yolu büyük bir şirketin iş görüşmesinde yeniden kesişir.

Üst solda büyük şirketin sahibi ve yanındaki de şımarık , rüküş kızı. Valla dizide giydiklerini görseydiniz siz de aynısını söylerdiniz, Prada mı nedir, evlere şenlik!

Bu kızçe başrol fırlama oğlanla daha önce romantik bir filmde de oynamış. Bir ara “dur”Dur şunu da izleyeyim.” dedim ama daha sonra iç güç, dersler , kabak boyamalar, bahçedeki yirmi kedi filan derken unuttum.

Bu soldaki fırlama olanın amacı bir trilyon kazanmaktır. Bunu da çağımızın para getiren işlerinden yararlanarak yapacaktır. Çağ dijital çağ, neden nasıl yararlanılır, görüp iyice öğreniyoruz. Diğeri işin teknik kısmını hallediyor. Biri devamlı işin alavere dalaveresine kaçarken nerd olanı dürüst, işleri hep adil olarak halletmek istiyor filan.

Bu dışa dönük, hırslı tip ile zengin kız arasında bir elektrik var, bi ara çocuk host oldu iş için, kız da onun host klübünde buna para yatırdı filan. Arada yemek filan da yedikleri oldu ama ağız tadıyla izleyebileceğimiz bir aşk hikayesi yok, tam tersine rakipler ve birbirlerinin şirketlerini ele geçirmek istiyorlar filan.

Bu dizinin ikinci sezonu da olası. Bir fikir edinmeniz için hemen bir Ost bırakıyorum şuraya. Görüntülere bir bakın, hoşunuza giderse izlersiniz. Zaten çabucak da bitiyor.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: