Benim oyuncum yapmaz / Sh**ting Stars

Şimdi bu üstte gördüğünüz iki genç aynı üniversiteden mezun olmuşlar arkadaşlar. Erkek çok ünlü bir oyuncu, kız da aynı şirketin PR’ında yönetici. Oyuncuların arkasını topluyor yani. ( Dizinin adındaki pisliği 🙂 ) Dizi, oyuncuların karşılaştığı sorunlar ve ajansların bunları nasıl çözümlediğiyle ilgili genel bir akışa sahipse de aslen ana aşk öyküsü ve yan aşk öyküleriyle izleyiciyi çekiyor.

Diziyi yobo ile birlikte izledik, hafif, eğlenceli, sevimli bulduk. Lee Sun Kyung’u çok izlediysem de, başrol erkek oyuncuyu yani Kim Young Dae’yi sadece Extraordinary you’da izlemişim, ama diğer çocuklar daha çok öne çıktığından onu pek anımsamıyorum. Oynadığı diğer diziler de genellikle başlayıp, yarım bıraktığım diziler, Penthouse gibi.

Ve evet evet üst sağdaki Lee Jungshin, CNBLUE’nun maknae’si. Ajansın avukatı rolünü oynuyor. Epeydir izlememiştim kendisini, lider Jung Yong Hwa da bir başka dizide Beyin cerrahı rolünde, o dizinin de ilk bölümüne şöyle bir baktım. Ama izlemeyeceğim sanırım.

Güney Kore oyuncularının her şeyi saklamak zorunda olduklarını artık biliyoruz. Bekar da olsalar biriyle çıkmaları skandal. Bu nasıl bir şeydir, aklım almıyor. Bi salın insanları. yedikleri, içtikleri, çıktıkları, gezdikleri, söyledikleri söylemedikleri her şey problem yaratabiliyor. Tüm bu güçlüklere ne tip çözüm yolları bulunduğunu, bulunmadığında neler olabileceğini tatlı tatlı izliyoruz. Tatlı tatlı diyorum, sektörü bilen herkes aslında yansıtılandan fazlası olduğunu bilir, ne acı olaylar gördük biz intihara doğru giden.

Yan rolleri oynayan oyuncular da çok sevimliydi. pek atlatmadan sıkılmadan izledik o yüzden. çabucak da bitti. Hoş bir romantik komedi olmuş. Özellikle bu sektör ile ilgileniyorsanız izleyin derim.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: