Bir E-Spor dizisi daha / Gank your Heart

2018 yapısı bu Çin dizisi yine bir e-spor dizisiydi. E-spor oyuncusu bir genç çocuk ve canlı yayın sunucusu bir genç kız arasında önce kavga gürültüyule başlayan, sonra bekleyeceğiniz gibi aşk ile sonuçlanan bir ilişki gelişiyor.

Dizide e-spor dünyası, arkadaşlık ve rekabet unsuru yanı sıra, ikincil bir romantik ilişki de söz konusu.Tabii eski sevgili, ikinci kız, ikinci erkek de unutulmamış.

E-spor dizileri içinde en sevdiklerimden olmadı dizi, yani izlemesem de olurmuş. Ama bu sayede Çin dizi oyuncuları tanıdık gelmeye başlıyor, b,r tek bu tarafı iyi. Çin dizileri Kore dizilerinden de uzun biliyorsunuz. Bu dizi de 35 bölümdü. İtiraf edeyim ben özellikle yarışma ve taktik kısımlarını atlata atlata bitirdim.

Daha çok ikilinin ilişkisine yoğunlaştığım için de geri kalan zaman çabuk geçti. Öte yandan ana karakterlerin başka hangi dizisi varmış, açayım da izleyeyim demedim. Wang Yi Bo çok yönlü bir sanatçı okuduğum kadarıyla, başrol kız da başlayıp yarım bıraktığım bir dizidre oynuyormuş, hiç anımsamıyorum bile. Öte yandan yan karakterlerden bir ikisi dikkatimi çekti. Başka dizilerde görürsem anımsarım artık.

Bu diziden sonra daha çok hoşlandığım bir diziyi daha yazacağım yarın, yani demem o ki beklemede kalın. 🙂

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: