YOOCHUN EN İYİ BU DİZİDE AĞLIYOR, I MISS YOU

miss2

2012/ 2013 yapımı, 21 bölümlük bu diziyi izleyeli aslında çok oldu. Yoochun’ın tüm dizilerini ardı arkasına izlediğim bir dönemdi. Son dizisi Sensory Couple’ı ( The girl who sees smells ) bitirdiğim şu günlerde onu yazmadan önce Missing You’yu yazmalıyım diye düşündüm. Sunkyungwan Scandal ve Rooftop Prince’den önceden söz etmiştim. Bence tüm dizileri içinde Yoochun’ın en iyi rol yaptığı dizi bu.

Dizinin kadın oyuncusu Yoon Eun Hye. Daha önce de söylediğim gibi kendisini çok sevmesem de, oyunculuk açısından kötü diyemem. Hele Sensory Couple’daki Shin Se Kyung’u izledikten sonra – ve bence aralarında sıfır kimya vardı- Eun Hye’ye hakkını vermek lazım diye düşünüyorum.

İkilinin küçüklüğünü oynayan iki genç oyuncu da çok iyiler. Kim So Hyun ve Yeo Jin Goo. Öyle ki dizinin asıl baş oyuncuları ortaya çıkana, ilk dört bölümde  kendilerini seyrettiriyorlar. Kızımız genç oyuncu ödülü almış bu rolüyle. daha öncede Yoochun ile Rooftop Prince’de, Prensesin gençliğini oynayan oyuncu. Gerçek hayatta Yoochun’a pek bir hayran, doğum günleri de aynı günmüş. Kızımız şimdilerde School 2015 dizisinde başrolde. Sensory Couple’da da Yoochun’ın öldürülen kız kardeşini oynamıştı.Dizimizde gençler önce  ortaokul arkadaşları,sonrasında  aşıkları. Kızın babası cinayetle suçlanan biri. Çocukta chebol ve ganster bir adamın oğlu.  Yoo Seung Ho’nun oynadığı Kang Hyung Joon karakteri, asıl çocuğumuzun dedesinin gayrimeşru oğlu. O hem second lead, hem de arabozucu. yani Kore Dizilerinde her second lead’te iyi huylu olmuyor anlayacağınız.  Ailenin arasındaki düşmanlık, bizim çocukların başına patlıyor ve çocuğu kaçıranlar kızı da kaçırıyor. Bu noktada netizenlerin ve seyircilerin tepkisine yol açan, bir tecavüz sahnesi de var. Kore dizilerinde pek alışkın olmadığımız bir şey bu.

miss3

 

Sonrasında kız kaybolur ve çocuk onu çaresizce yıllarca arar. Bu noktada gençler geri dönüşlerde diziye dahil olurlar ve biz yolumuza Yoochun ( Han Jung Woo ) ve Yoon Eun Hye ( Lee Soon Yeon – Zoey ) ile devam ederiz. Tabii bir de Kang Hyun Joon ( Harry Borrison ) karakterini oynayan Yoo Seung Ho. Yardımcı karakterlerde kızımızın annesi, sonrasında polis olan Han Jung Woo’nun arkadaşları, babası ve akrabaları var. Çoğu veteran oyuncular ve pek çok başka dizide gördüğümüz kişiler. Hepsi de iyi rol yapıyorlar.

Çiftimiz başlarda kızın başına gelenler yüzünden yakınlaşmasa da, Yoochun’ın bitmek bilmez çabaları ve sevimliliği ile dizinin sonunda can ciğer kuzu sarması oluyorlar. Tabii bu arada polisiye pek çok olay ve engeller engeller olmazsa olmaz sahneler söz konusu oluyor. Yoochun’ın en çok ağladığı dizi de bu sanırım.

 

Çiftimiz kırmızı couple atkılarıyla :

miss4

 

 

Bu dizi de OST’u çok güzel olan dizilerden.

 

Favori sahnelerimden bir ikisini de eklemek isterim şuraya 

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: