Azmin elinden hiçbir şey kurtulamaz / Strongest Deliveryman

Sonunda Go Kyung Pyo’nun başrole terfi ettiği, üstelik yaşının rolünü oynadığı bir dizi izledik. Ben kendisini ilk kez Jealousy Incarnate’de ikinci erkek olarak tanıdım.  Daha sonra uzun süredir beklettiğim Reply 1988‘de Sun Woo rolüyle izledim.  Chicago Typewriter’ı  ise tam diziye girdiğinde yarıda bıraktığım için oradaki performansını göremedim. Gerçi o diziyi tamamlamayı düşünüyorum. Ne zaman bilemem tabii. Bu dizide kıvırcık saçlı, sevimli genç bir kuryeyi oynadı. Babasının parasını alıp , kendisini de terkedip giden annesini bulma adına bir işte çok kısa süre kalan, dürüst kişiliği ve yardımseverliği ile şehrin bütün kuryeleri ile kanka olan Kang Soo. Adaletsiz olan her şeye karşıdır. Büyük bir yemek şirketi tarafından ele geçirilmek istenen küçük lokantalarla dolu bir sokağı koruma uğruna çaba verir. En sonunda kuryelerle birlikte bir şirket kuracak, bu yolla savaşına devam edecektir.

Başrol kızı ise Moonlight Drawn by the clouds‘ta prensle evlenmek isteyen prenses rolünde izlemiştim. Orada kıza gıcık olduğumu söylememe gerek var mı bilmiyorum. Ama burda ayakları yere basan, kuvvetli, çalışkan bir kurye kzı oynadı. Tüm amacı para biriktirip başka bir ülkeye iltica etmek olan Dan Ah çocuğu görünce gidemedi tabii ki.

 

Kız bir de zilliydi sormayın gitsin, önüne geleni dövdü.

 

İkinci erkek ve ikinci kız hepimiz tarafından en az ilk çift kadar, hatta bazen onlardan da fazla ilgi gördü. Başta her ikisi de ilk erkek ve kıza hallendilerse de, sonra birbirlerini bulup müthiş şeker bir çift oldular. Her ikisi de zengin ailelerden geliyorlardı. Çocuk ailenin 2. oğlu olduğundan sorumluluk değil para verilmişti kendisine ve araba yarışlarıyla zaman geçiriyordu. O yarışlardan birinde kapattıkları yol nedeniyle kurye çocuklardan biri hastaneye geç yetiştirilince, aklı başına gelir gibi oldu. Bir depresyon anında intihara kalkışmışken, zamanında kendisi de aynı yollardan geçen Dan Ah ona yardım etti.  İlk kez bir işte çalışıp kendi parasını kazandı, farklı insanlar, farklı bir dünya gördü. Zaten içinde olan iyilik de dışa vurdu sonradan. Gamzeli gamzeli hoş da bir çocuk. Bugün duyduğuma göre Jo Jung Suk ve Hyeri ile Two Cops dizisinde oynayacakmış. Ama başrol olacağı günler de uzak değildir diye düşünüyorum Kim Sun Ho’nun.

 

İkinci kızı da ilk kez izledim. pek şirin bir kızdı. Goo Won Hee. Saftirik, doğal halleri beğeni kazandı.

 

Şu ahjussi de Another Oh Hae Young’tan beri favorim, burada da çok tipik bir oyun çıkardı.

 

Çocuk iki kızın arasında kalmış 🙂

 

Anne olaylarından çok çekti çocuk !

İkilinin bromansı da olmazsa olmaz.

Çocukların çalıştığı jajangmyon lokantasının bu ikilisi de çok hoştu, kendi öyküleri vardı.

 

Dizi müziğinden de örnek verelim 🙂 Bir tane daha. Ve olmazsa olmaz bir tane daha.

 

Son Söz : Savcılı dizilerden bıkmıştık. Yobo ile birlikte eğlenerek izledik bu diziyi. Son zamanların dizi yokluğunda önerebileceğim bir dizi.

You may also like...

5 Responses

  1. Gülce says:

    Selam 😉 yazılarınızı eğlenerek takip ediyorum. Buda çok keyifliydi. Dizi final yaptığı için bende başlamak istiyorum. Chicago typewriter daha izlemediniz mi? ? bu yılın en iyi dizisiydi. Başlarda bilindik bi romantik komedi gibi olsada gittikçe güzelleşti. En kısa zamanda izlemenizi tavsiye ederim.

    • Deli Ajumma says:

      Teşekkürler. Chicago Typewriter’ın ilk üç bölümünü izledim, fazlaca ağır aksak geldi. Ama bir ara tamamlayacağım sanırım.

  2. Gülce says:

    Dediğim gibi gittikçe güzelleşen bi dizi ^^ hakkındaki yazınızı bekliyor olacağım. Umarım beğenirsiniz ?

  3. ugur says:

    http://www.koretv.com/ sitesinde izliyorum güzel dizi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: