Bilgisayar oyunu romansı arayanlara bire bir / Everyone loves me

“Daha önce Put your head on my shoulder dizisinde izlediğim Lin Yi’nin bir başka dizisini izleyip bitirdim bu ara. Yine nerd bir tipi oynuyordu, bu kez de oyun geliştiricisi ve bilgisayar oyuncusuydu.

24 bölümlük dizi aynı okuldan mezun iki gencin romantik ilişkisini anlatıyor. Kız çocuğa hayrandır. Daha sonra tam da istifa ettiği gün, çocuk şirkete girer. Bu arada her ikisi de aynı oyunu oynamaktadırlar ve oyunda gerçek kişiliklerini bilmeden arkadaştırlar, hatta çocuk oyundaki kıza ilgi duymaktadır. İlgi duyduğu kızın o olduğunu bilmediği için mezuniyette kızı reddeder, sonra öğrenir tabii ve sürünme evreleri başlar. Bu arada kız da yine aynı şirkete girmiştir ve komşu da olmuşlardır.

Bu arada romantizme paralel yeni bir oyun geliştirme teması sürüyor. Şirketteki gençler, ikincil aşk öyküsü, iş arkadaşlıkları konu ediliyor. Ben tüm diziyi izlerken daha önce izlediğim dizideki gibi başrol çocuğun burnuna takıldım kaldım. Nedense burnu yüzüne göre büyük geliyor gözüme. Hep Koreli olsaydı çoktan ameliyat olmuştu diye düşündüm durdum. Ha ameliyat olmuş da olabilir, ama olmuşsa da tam olmamış. Kore dizisi izleye izleye bu tarz saplantılar geliştirmeye başladık. neyse Allahtan saplantılar, kendime yönelik değil, oyunculara yönelik.

Sonuçta dizi çıtır çerez kafa boşaltıcı romantik teenager dizisi. Bu amaçla dizi arıyorsanız benim gibi, cuk oturur yani. İyi seyirler.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: