Aşkta İyi Çocuk, Kötü Çocuk Sorunsalı / Salute To My Youth / Wait My Youth

Daha önce de yazmıştım bu kadınların bad boy merakını. Hoş bu dizideki çocuk tam bir bad boy değil, öyle gözüküyor sadece, az biraz huysuz. Ama bu dizi iyi çocuğa aşık kızın, zamanla kötü çocuğa kapılması öyküsü.

Bu dizi epeydir var Netflix’te. Hatta ben bir ara başlamıştım, ilk bölümün bir kısmını da izlemiştim. Sonra nedense bırakmışım. Başrol kız da BOF’un Çin versiyonu Meteor Garden 2018’de esas kızın arkadaşını oynayan kız. Çocuğu ve ikinci erkeği ilk kez izledim, fena değiller.

Konuya gelince işte liseden başlıyor. Kız piyano filan çalan zeki, çalışkan şu bu bir çocuktan hoşlanıyor. Kendi dersleri kötü tabii.Çocuğa habire açılmaya çalışıyor filan, ama o sırada yanlış anlaşılmalar oluyor, çocuğun huysuz best friendine aşık sanıyorlar bunu. Sonra sınıf öğretmeni bu huysuz çocuk ile kızı yan yana oturtuyor. Tabii ayrıca kızın en iyi arkadaşı, kuzeni, müzik hocası filan derken bu grup okul radyosu için birlikte çalışmaya başlıyorlar. Kız şarkı sözü yazıyor, çocuk gitar çalıyor, yavaştan birbirlerini daha iyi tanımaya başlıyorlar.

İşte liseden sonra da grubun üniversite macerası başlıyor, okul bitiyor, çalışma hayatları filan, aralarındaki karmaşık ilişkiler yumağını izliyoruz.

Kız hep liseli, hatta ortaokullu gibi. İşe güce gittiğinde bile annesinin topuklularını giymiş ergen gibi duruyor. Aslında çocuklar da öyle. İşte ırkın avantajı mı demeli, ne demeli!

Böyle gençlik dizisi olarak benim sıkılmadığım bir dizi oldu. Zaten hafif bir şeyler arıyordum yine bin bir tane kafa karıştırıcı konunun içinde, izledim bitti. Hatta onu bitirdikten sonra ( 24 Bölüm ) 38 bölümlük bir başka Çin dizisi daha izledim. Onu da yarın yazarım artık. Bu dizi hakkında da bu kadar.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: