Uçan, Kaçan Aile / The Atypical Family

12 bölümlük bu fantastik dizide farklı yetenekleri olan bir ailenin yeteneklerini kaybetmesi ile başlayan öyküsünü izliyoruz. Ailenin dışardan gelen babası hariç anne rüyasında geleceği görüyor. Kızı uçuyor, oğlu geçmişteki mutlu anlara gidiyor, kızı ise insanların aklından geçenleri okuyor. Başrol kızımız da bu ailenin yeteneklerini geri kazanmasına yardımcı olacak katalizör görevini üstlenmiş. Bu temelde evin dul oğlu ile aslen tefeci bir kadına borcu olduğu için dolandırıcılık yapan kızın aşk hikayesini izliyoruz. İkincil aşk ise evin ergen kızı ile okul arkadaşı arasında.

Konuyu özetlediğime göre şimdi yorumlamaya geçebilirim. Dizi fantastik ama öyle Heroes tarzı bir şey beklemeyin, hayal kırıklığına uğrarsınız. Haa aşk dizisi o zaman derseniz de dizi yedinci bölüme kadar kabız, açılamıyor bir türlü. O yüzden bölümleri arka arkaya izlemeyip, beklettim, sırf Jang Ki Young’un 7. Bölümden sonraki aşık bakışları için izledim. İzleyicilerin çoğu da Jank Ki Young’un kızı için izlemiş. Elinizde güzel işlenecek bir malzeme varken niye bu kadar ağır tempolu bir dizi çıkartırsınız bilmem!

Şimdi de şer cephesi :

Ben bir de başrol kız Chun Woo Hee’yi pek sevemedim. The 8 Show’da da çok itici bir kadını oynuyordu. Tipik romantizm başrolü değil. Claudia Kim’i severim. Ailenin kızını oynuyor. Şişmanladığı için artık uçamıyormuş. Başarılı bir biçimde kilolu görüntüsü vermişler. Bak şimdi aklıma geldi. Başrol o olsaydı, diğer kızı evin kızı yapsalardı keşke.

Bu üstteki de anne. Neyse efendim dizinin sonunu beğenen de olmuştur mutlaka ama beni pek tatmin etmedi. Fantastik de olsa, ayakları daha yere basan sonuçlar arıyor insan. Boş vaktiniz varsa, bir de sabrınız, izleyin efendim. Ben zor bela bitirdim. ( Yobo ile başlamıştık, o ilk bir kaç bölüm izledi, sonrasında “ Bizim izlediğimiz bir dizi vardı, ne oldu o ?” diye bile sormadı, o kadar yani!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: