No Min Woo’ya Devam / My Unfortunate Boyfriend ve Full House 2

Doğrusu ya bu iki diziyi ayrı ayrı yazabilirdim, ama o kadar sabrım yok. Bir taraftan ne diye kendime işkence ediyorum diye hayıflanıyorum, öte yandan Star Trek izleyeceğim zamanı niye bu iki diziye harcadım diye sinirleniyorum. Neyse olan oldu artık.

Geçen yazımda No Min Woo batağına düştüm demiştim hatırlarsınız. Artık dizi aralarında No Min Woo’nun söylediği şarkılardan mı, yoksa imaj değişikliğinde daha ne kadar ileri gidebilir merakından mı, yoksa hermafrodit çekiciliğinden mi bilmiyorum ( adam bir nevi  mutant ) iki diziyi de izledim bitirdim. Haa itiraf edeyim My Unfortunate Boyfriend’te herkesin hoşuna giden ikinci erkek kısımlarını atladım, Full House 2’de  de sevimsiz fangirl bölümlerini ilerlettim. ( O kadar da değil yani )

Şimdi izleme sırasıyla azıcık anlatayım.

My Unfortunate Boyfriend

 

Dizi 2015 yapımı çocukluğunda ailesini kaybederek bir travma geçirmiş çok doğrucu Davut Yoon Tae Woon ( No Min Woo ) ile iyi bir şirkette reklamcı olmak için okuduğu üniversite ile ilgili bazı yanlış anlamalara göz yuman sıra dışı Yoo Ji Na ( Yang Jin Sung  ) arasındaki ilişkiyi anlatıyor. Kızımız hemen farkedeceksiniz Hong Ki’nin Bride of The Century dizisinin kadın başrolü.

No Min Woo’nun buradaki kuş yuvası saçlarını görünce, bunların stilisti kim, niye bize işkence ediyorlar, bundan daha kötüsü olamaz demiştim, yanılmışım. Ondan daha kötüsü Full House 2’de çünkü. No Min Woo’nun buradaki karakteri tam köpeklere ziyafet, uyuz bir tip, Dr olmasına rağmen amcasının şirketini profesyonel bir yöneticiye bırakmış ( İkinci erkek ) bağ bahçe , çiçek, böcek işleriyle uğraşıyor. Dizinin başından sonuna dek  Ji Nashiii , Ji Nashiii diye kızın peşinden koştu durdu. Bir de olmazsa olmaz çocukluktan tanışma hikayesi çıkardılar, hoş aynı durum Full House 2’de de var.

 

 

İkinci erkek Yoon Hak Choshinsung” ya da “Supernova” adlı grubun üyesiymiş. Daha önce hiç duymamıştım hemen Youtube’dan baktım. Şöyle bir şeymişler. Sanırım üyelerin dördü askerde. Her birinin adı da bir yıldız. Bizimki Spica.

  • Jung Yunhak (정윤학), Spica Yunhak
  • Kim Sungje (김성제), Sirius Sungje
  • Kim Kwangsoo (김광수), Becrux Kwangsoo
  • Yoon Sungmo (윤성모), Vega Sungmo
  • Jihyuk (Song Hunyong; 송헌용), Acrux Jihyuk
  • Park Geonil (박건일), Canopus Geonil

Bugün de yeni bir şey öğrendim yani. Her neyse No Min Woo gibi o da bir şarkı seslendirmiş. My Love. Zatıalilerini de aşağıda gösterelim.

İkinci kız da şirkete alınan iki stajyerden biriydi. ( Han Hye Rin ) Babası şirketin en büyük ortağıydı, ikinci erkeğe aşıktı. kızlar arasında rekabet oldu tabii. Başlarda başrol kız ikinci erkeğe meylettiyse de, sonunda diğer saftiriğe aşık oldu. İkinci kızı Empress Ki izleyenler anımsayacaktır.

İkinci kız

No Min Woo’nun bu dizi için söylediği şarkı ise gerçekten çok hoş. Yumuşak ve çok hoş bir tınısı var sesinin, ben beğeniyorum.  I Love you.

 

 

 

Full House Take 2

Aslında Full House 2 daha önce çevrilmiş, ama ben ters sırayla izledim.  Yönetmenleri aynı bu iki dizinin. 32 bölüm görürseniz telaşlanmayın, şimdiki usul yarım saatlik bölümler. 16 bölüm gibi yani.  Song Hye’li ve Rain’li Full House’un konusuyla da pek ilgisi yok. Çocuğun evinin adı Full House kızın da Korece ismi aynı. Ben Full House’a başlamış, ama Rain yüzünden bitirememiştim. Birine taktım mı da takıyorum. Çok da yok erkeklerden aslında, Rain, Lee Seung Gi, Jang Dong Gun adlarını gördüm mü geri basıyorum resmen. O yüzden Cha Seung Won sevmeme rağmen Seung Gi’yi görünce kalsın dedim Hwayugi.

No Min Woo bu dizide resmen alien. Bir kere acayip zayıf, topuklu ayakkabılar giyiyor ve idol olduğu için de abartılı bir giyim tarzı var. Saçlar ise aman Allahım, hatırlamak bile istemiyorum, boyalı ama boyası çıkmış, uzun ve iğrenç. Gerçi dizi boyunca bir kaç kez stili değişti ama hepsi de birbirinden tuhaftı. No Min Woo dizilerde çok farklı biçimler kullanıyor, idol olduğu için gerçek hayatta da öyle, birisi nette kullandığı saç tarzlarını  toparlamış, hemen verelim aşağıda :


Kız da stilist. Park Ki Woong ile duo bir grupları var. Hwang Jung Eum ise onları giydiriyor. Aslında büyükbabası ile bir Hapkido salonu işletiyorlar, ailesi yangında ölmüş, ama tasarımcılık yapmak istiyor ve dedesi bir gezideyken ikili ile ayrı ayrı tanışıyor. Jung Eum’ın  saçları da son 4-5 bölüme kadar kuş yuvası gibiydi.

 

 

Aslında ben diziye No Min Woo için başladım, ama sonunu görmemde Park Ki Woong çok etkili oldu. Ben kendisini Gaksital‘de Japon öğretmen, sonra polis olarak tanımıştım. Joo Won ile bromansları ve düşmanlıkları anımsanacak bir olaydı. Burada da sevimli, duyarlı bir şarkıcıyı oynuyor. İkili pek anlaşamıyorlar. Dizinin sonlarına doğru hem sağlık, hem ailevi sorunları işlendi Won Gang-Whinim’in ( Kız bu biçimde hitap ediyordu hep )

 

No Min Woo ise Lee Tae Ik rolünde kedi köpek, kürk alerjisi olan, organik olmayan hiç bir şeyi yiyip içemeyen, huysuz,burnu büyük, herkesi ezikleyen, babasının onlar için inşa ettiği ve Full House adını verdiği evi geri almak için sektöre giren düşüncesiz kaba herifin tekini oynuyor. Biz bu tiplere aramızda öküz diyoruz 🙂 Ama her dramada olduğu gibi o öküzlerin içinde daha duyarlı ve kırılgan tipler yaşıyor biliyoruz. Gerçi bizimki dizi sonuna kadar öküzlüğünü sürdürdü gibi bir şey.

İkilinin bromansı yoksa antibromans mı demeli bilemiyorum anlatan pek çok video var nette, işte onlardan biri .

Dizide bir de ikinci kız vardı, sinirilletinin tekiydi, fotoğrafını koymama gerek yok. Kötü adam rolünde menajerleri vardı ikilinin, çok şeyler atlattılar grup olarak. Ben de  fanlar, menajerler, stilistler, idollerle ilgili pek çok şey görmüş oldum. Hoş bilmediğim şeyler değildi, ama abartı olmadığını da biliyorum olayların.

Bir de ilk bölümde bir öpüşme sahnesi var, aslında Park Ki Woong grup arkadaşını alerjiden kurtarmak için öpüyor, ama bu gay dedikodularına neden oluyor.  İşte  burada . Tabii öpmeden atkısını çıkaramıyor muydu bilmiyorum. Bu sahneyi No Min Woo talep etmiş olabilir mi acaba 🙂

Pek çok grup üyesinin fan servis için öpüşmesini de anlayamıyorum ben. Ondan sonra tabii ki gay dedikoduları çıkar, hadi onu hoş karşılasalar yine Ok diyeceğim, ama gayleri de ezikliyorlar toplumda, peki bu nedir ?

No Min Woo dizi için tabii ki şarkı söylemiş. İşte burada. You can touch.

Baby Cry.

Touch  Take One sahne performansı

Love Note,  Ailee

Son söz olarak da diyorum ki, zamanınız var da bu iki diziden birine bakayım derseniz Full House 2”yi tavsiye ederim. Park Ki Woong ve Hwang Jung Eum’ da var çünkü ve bu dizi daha eğlenceli.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: