Fan Kulüp Kuran Hücreler / Yumi’s Cells 2

Yani açıkçası Fan Kulüp kurulmayacak gibi de değil ki söz konusu Park Jin Young olunca. Dizinin bu ikinci sezonunda Ahn Bo Hyun’la yollarını ayıran Yumi’nin Yoo Ba Bi yani Jin Young ile olan ilişkisini izliyoruz. İlk sezon için şuraya bakabilirsiniz.

Jin Young’ın School of Magic dışında hemen hemen bütün dizilerini izledim sanırım. Kendisini çok sevimli ve yetenekli buluyorum. Şimdiye kadar öyle öpüşmeymiş, sevişmeymiş çok fazla girmedi o işlere. Bu dizide artık olgun bir aşık rolünde. Aslında çok da efendi, dürüst bir aşıktı. Ama o dürüstlüğü onu yaktı. Bir başka kıza bir anlık gönül hoplaması oldu diye Yumi onu affedemedi. O kızı da He is Psyhometric’teki rol arkadaşı oynadı. (Shin Ye Eun ) Gerçi Yumi Ahn Bo Hyun’dan sonra sanırım aşık da olamadı. Aşk hücresi kaçtı gitti, ana hücre yazarlık hücresi oldu.

Ahn Bo Hyun ( Ku Woong ) ikinci sezonda zengin oldu. Yumi’yi tekrar elde etmeye çalıştı, ama hep bir şeyler girdi araya beraber olamadılar. Sanırım aşkın büyüsü gitmişti. Bu arada Bo Hyun kısa saçla daha çekici bence.

Ba Bi Yu Mi’yi hayallerine, yazarlığa yönelten kişi oldu. O yüzden de “Yılın hücre ödülü’nü” Yoo Ba Bi’nin hücrelerine verdi Yumi dizi sonunda. Bir yılı aşkın bir süre çıktıktan ve ayrılıp tekrar barıştıktan, hatta evlilik teklifinden sonra bile birlikte olamadılar, ama birlikte oldukları dönemi zevkle izledik. Jin Young’ın GOT7 idolü olmasına atfen, Yu Mi’nin hücreleri Ba Bi fan kulüp bile kurdular.

Oyuncuların ikisi de iyi oyuncu olunca izlemek bir zevk oluyor. Onlar karşılıklı ağlıyorlar, siz ekrana bakıp aptal aptal sırıtıyorsunuz.

Oyuncular çok iyi de olsalar hücrelerin rol çaldığı sahneleri merakla bekledim ben. Yine favorilerim Açlık hücresiyle , edepsiz Şehvet hücresiydi. Moda Hücresi de pek komikti.

Bu sezon misafir oyuncu olan P.O ( Block B, Pyo Ji Hoon ) Control Z rolüyle çizer olarak diziye katıldı ve sonra şımarık Ruby (Lee Yoo Bi ) ile partner oldu.

Dizi webtoon’dan alındığı için ilk sezonda Yu Mi’nin Yoo Ba Bi ile de evlenmeyeceği editörü Sun Rok ile evleneceği bilgisi sızmıştı. zaten ilk sezonda bebek hücreler Yu Mi’nin evlilik fotoğrafını da görmüşlerdi. Ama yüzü belli değildi. Dizinin son bölümündeki iş yemeğinde Yu Mi Sun Rok ile tanıştı ve daha sonra mesajlaştılar, ama biz yüzünü göremedik. Sosyal medyada üç ayrı oyuncuya benzetildi görüntü. Biri de askerde olan Jang Ki Yong. Aslında üçüncü sezona onay verilmiş filan değil ve olacağına dair de bir ipucu yok, ama ilk iki sezonu izleyip seven bizler, inşallah olur ve biz de Sun Rok ile olan aşkı da izleriz diye ümit ediyoruz.

Not : Ben olsam Yoo Ba Bi ile evlenirdim, yumurta gibi çocuk. Başka bir erkek / kadın gördüğünde kalbi her hoplayanı terk etseydik, dünya yüzünde evli, nişanlı ve çıkan çift kalmazdı valla. 😂😜

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: