Çocukluğun Avantajı /My First First Love 2

Dizinin ilk sekiz bölümünü, yani ilk sezonunu şurada yazmıştım. Bir sekiz bölüm daha olacağı kesindi. İkinci sekiz bölümlük sezonu da bir günde izledim bitirdimKadro aynıydı tabii. Yalnız ilk bölümde pek ilgimi çekmeyen Kang Tae Oh ( Hoon ) ve Choi Ri ( Garin ) bu sezonda daha sevimli ve ön plandaydılar. 5URPRISE üyesi Kang Tae Oh iyi oyuncu bence.

Bu arada 5SURPRISE beş oyuncunun oluşturduğu bir grup. Önce idol olup sonra oyuncu olanların aksine bu grup aktörlerden oluşturulmuş Fantagio tarafından. Grubun diğer üyeleri hepimizin gayet iyi tanıdığı Seo Kang Joon, Gong Myung, Lee Tae Hwan .

İlk bölümün sonunda Jung Chae Yeon ve Jin Young çıkmaya başlamış, Ji Soo da öpüştüklerini görmüştü. Bu bölümde ikili çıkmaya devam ederken Ji Soo kıskançlıktan kudurdu başta. Ama kıskanan sadece o değildi, Jin Young da sevgilisi ve Ji Soo arasındaki ilişkiyi kıskanıyordu. Tabii Ji Soo’nun sevgilisi de kızı kıskandı.

Bu üçgenler dörtgenler süredursun, evde kalan diğer ikili de çıkmaya başladı.

Çocukluktan tanışan Tae Oh ( Ji Soo ) ve Song Yi ( Jung Chae Yeon ) birbirlerinin her sıkıntısında , üzüntüsünde birbirlerinin yanında olmaya devam ettiler. Bu da sevgililerini üzdü. Aslında bu tip ilişkiler çok var. İlle de çocukluktan tanışmak iki kişinin aşık olmasına yetmez. Ama çok da farkında olmadan birbirlerine çekilebilirler.

Kızın ilk ilişkisinde çocuk onu hep yarı yolda bıraktı. Kendi ailesi de sorunlu olduğu için, çalıştığı için, işten başını alamadığı için zor anlarında kızın yanında hep Tae Oh vardı , o değil. E bu da bir noktadan sonra sıkıcıdır. Ama pek çok izleyicinin de söylediği gibi, Do Hyeon’un parası olsaydı, part time işlerle çalışmakla zamanını harcamasaydı, gerektiği zaman kızın yanında olabilseydi, sevgilisi olarak kalırdı . Kalır mıydı acaba ? Sorun bu muydu. Sorun bu değildiyse, yani kız hep Tae Oh’yu sevmişse o zaman ne diye Do Hyeon ile çıktı. Çocuk kızı hep ve çok seviyorduysa ne diye o sinir illeti kızın peşinden koştu ? Sonradan anladı da diyebilirsiniz, ama insan çocukluğundan beri biriyle beraberse anlar. Çekim ya vardır, ya yoktur. Bu arada karşılıklı itiraflar da çok renksiz ve ruhsuzdu bence.

Ben şöyle düşündüm. Bu iki çocuk da hep ikinci erkekti ya. Birinci sezonda birine, ikinci sezonda ikincisine başrol verelim de üzülmesinler bari dediler herhalde.

Ji Soo bu dizide tam bir köpek yavrusu gördüğünüz gibi. Ama ben onun sert namca hallerini seviyorum, söylemiştim. Şimdi baktım Jin Young 91, Ji Soo da 93 doğumlu, bu da yakında önce biri sonra ikincisi askere gidecek demektir. Döndükten sonra da bakarız hangisi birinci, hangisi ikinci erkek.

Dizideki iki kızçeyi de sevdim, yakında başka dizilerde de görürüz umarım.

Film müziği.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: