Şerefsiz Kocalar Resm-i Geçiti / Love, (Ft. Marriage & Divorce) 1. Ve 2. Sezonlar

Bu diziyi başladığından beri Netflix’i her açışımda görüyorum, ama Sung Hoon’un o sallapati oyunculuğu yüzünden izlemiyordum. Ama diğer oyuncular yüzünden bir şans vereyim dedim ve yobo ile birlikte iki sezonu da soluksuz izledik. Sung Hoon şapşalı yine kötü oynuyor, ama onu öyle kabullendim ben zaten.

Şu üstteki üç şerefsiz aynı radyo istasyonunda çalışan 30. 40 ve 50 yaşlarında üç kadının kocası. Sırasıyla avukat, psikiyatrist ve profesör. Böyle meslek sahibi ,kalıplı kıyafetli namcalar olduğuna kanmayın, “ Kadınlar Venüs’ten, erkekler Mars’tan, bu bizim fıtratımızda var, bi kereden bişi olmaz, affet !” diye bir de destan yazan cinslerden hepsi de. En gençleri, yani Sung Hoon en acınası, en sinirilleti kösinim; psikiyatrist ise evlere şenlik, en tehlikelisi. Yobo bile “ Bu çekirge kaç kez sıçrayacak, meraktayım.” dedi durdu. Adam evdeki karısı, dışardaki sevgilisi yanında, bir de ilk aşkım dediği üvey annesiyle gezdi tozdu, ay inanılır gibi değil ! Bi verseler tokat manyağı yaparım alimallah yüzsüzü. Bir de ideal koca ayaklarında.

Bu üstteki fotoğrafta hatunlar kocalarıyla. Üç kadının da evliliğe yaklaşımı, kocalara davranışları farklı, ama hepsi de boynuzlanmaktan kurtulamadı. En ezikleri profun karısı, yazar kadın, en sinirilleti olan sunucu kız, şimdilik en dirayetlisi de psikiyatristin karısı, ama üçüncü sezonda ne olur bilemem.

Dizide Sung Hoon’un anne ve babasının evlilik yaşamı da irdeleniyordu. O çift de çok ilginçti. Psikiyatristin babası ve üvey annesi de başrollerden.

Şu üsttekiler kocaların sevgilileri. Ortadaki hariç diğer ikisi çıtır, genellikle rastlanıldığı üzere. Ortadaki de bir Kore klasiği olarak nuna. Bunlar uzun süre saklı gizli kaldı, sonra ortaya çıktılar. Bence bu kadınlar da en az kocalar kadar şerefsizdi. Hepsi de adamların evli olduğunu bile bile ilişkiye girdiler. 32 bölüm dizide elini sallasan şerefsize çarpıyordu zaten. Ay hiç hafifletici sebeplerden filan söz edemeyeceğim, madem bir halt yiyeceksiniz, önce boşanın , sonra yiyin o haltı.

Dizide bir ses mühendisi de vardı. Cool bir tip, bir de chaebol’ün büyük oğluymuş. Bir tek o düzgün bir adama benziyordu. Bu hangi hatuna kısmet olacak diye merak edip durduk, ikinci sezon sonunda da bir düğün sahnesi gösterdiler ama, dizi pek çok sahnenin hayal ürünü olmasıyla ünlü gibi, o yüzden yine de bilinmez. Namce aşağıda.

Dizinin en nefret edilesi karakteri psikiyatristin üvey annesiydi. Kadın resmen manyak katil. Ama dinsizin hakkından imansız gelir demişler, doktorun sevgilisi bunu delirtti. Rolü en bildik ajummalardan biri oynuyor. Kim Bo Yeon.

Dizi Makjang dizi tabir edilen, abartılmış, gerçekçilikten uzak, anormal komik tarz. Ama kendini izlettiriyor. En son 3. Sezonda psikiyatristi oynayan Lee Tae Gon ve avukat koca rolündeki Sung Hoon’un oynamayacağı haberi geldi. o ikisi, hele de Lee Tae Gon olmazsa dizi dizi olmaz bence. Rolleri başka oyuncular oynayacakmış söylenildiğine göre, en nefret ettiğim.

Neyse böyle alavereli dalavereli dizilerden hoşlanıyorsanız tam size göre. Haa hiç evlenmediyseniz, evlilik düşüncesinden iyice soğuyabilirsiniz, öncelikle uyarayım. Ben üçüncü sezonu merakla bekliyorum.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: