Senarist hayalet takıntılı olursa / Love, (Ft. Marriage & Divorce) 3. Sezon

İlk iki sezonunu şurada yazdığım dizinin üçüncü sezonunun sürprizler içereceğini biliyorduk. İkinci sezonun sonunda verilen tanıtım bunun sinyallerini vermişti. Ama esas sürpriz dizinin iki önemli erkeği ve ailenin haimonisinin değişmesi oldu. Hiç tanımadığım ( haimoniyi izlemiştin daha önce gerçi ) iki yeni erkek oyuncu hoşuma gitmedi doğrusu. Zaten dizinin üçüncü sezonunun başından sonuna etkisiz eleman gibiydiler. Haimoni için aynı şeyi söyleyemeyeceğim, o rolünü gayet iyi yaptı. Tabii ilk iki sezonda biraz arka planda olan chaebol kardeşler bu sezonda öne çıkarılıp, dizinin iki ana kadın karakteriyle romantik ilişkiye girince, Sung Hoon ve Lee Tae Kon’un yokluğu pek göze batmadı.

İşte aşağıda ilk üç sezonun değişen oyuncuları :

Altta da oyuncular bir arada :

İlk sezonda en beğenmediğim unsur büyükbabanın hayalet olup onun bunun içine girmesiydi. 3. Sezonda da bu bir iki bölüm devam etti. Sonra haraboci gitti Allah’a şükür, ama sevinemedik. Çünkü bu kez de avukatın hamile eşi doğum sonrası ölüp hayalet oldu ve bsezonun başından sonuna kadar hayalet olarak oynadı, dahası sezon sonu sahnelere bakılırsa dördüncü sezonda da yer alacak gibi. Şu anda dördüncü sezon onaylanmış değilse de üçüncü sezonun sonunda hiç bir şey kesinliğe kavuşmadığı için dördüncü sezonun çekileceği öngörülebilir. Ayrıca ratingler de gayet iyi olduğundan, neden olmasın ?

Oğlunun başından ayrılmıyordu, dayanamadı kocasının eski karısının içine girdi.

Bu sezon gözde bekar büyük chaebol oğlu, mühendis senarist hanımla birlkte olunca sanırım tüm izleyicinin yüreğinin yağı eridi. Çocukların karşı çıkmayıp desteklemesi, adi profesör babanın katakullilerinin işe yaramaması mutlu olmasını canı gönülden arzuladığımız hatunun sonunda mutlu olması dizinin izlenmesinde büyük etkisi olan unsurlardı.

Psikiyatristin karısı da chaebol kardeşlerin ikincisini kabul edince ki adam bir kez haykırışını duyduğu hatunun peşinde kul köle oldu, kafam kadar pırlantayı da takınca kadın ses çıkaramadı. Onun da kızı babaya gıcık olduğundan, yakışıklı ve cömert üstelik de düşünceli üvey babayı kolaylıkla kabullendi.

Aslında bu dizi saçmalaştıkça ilgi çekici olan bir dizi. Bakalım senarist daha ne kadar uca gidecek diye diye izliyorsunuz. Tabii ilk sezonlarda ihanete uğramış kadınların daha yakışıklı, daha zengin, daha düşünceli kocaları olması, ihanet eden kocaların kıskançlıktan kudurmaları da diziyi izleme nedenlerinden.

Dizideki tek hayalet Lee Min Young değildi. Bir de çocuk hayalet vardı. Son iki bölümde iki de cosıng saca geldi, tam oldu 😂

Dediğim gibi dizi sonu açık bitti, hiçbir şey kesinliğe kavuşmadı. Başrol erkeklerden biri daha ölecek gibi, ama ölmeyedebilir, ya da ölse bile hayalet olarak geri dönebilir. Dördüncü sezon onaylanırsa göreceğiz bakalım. Şerefsiz kocaların sonu nasıl oluyor görmek isteyenler, hemen dizi başına 😂

You may also like...

2 Responses

  1. Kafam karıştı ajumma haha ben bu dizinin ilk bölümlerinden baya izledim diye hatırlıyorum ancak hic hayalet veya fantastik unsur yoktu🤣🤣dizi baya tür değiştirmiş ya da ben bir çözüm kapalı izledim🤣ilk sezonu yarim bırakmıştım merak ettim şimdi belki drvam ederim. Eline saglik:))

    • Deli Ajumma says:

      İlk bölümün sonlarına doğruydu sanırım psikiyatristin dr babası ölüp hayalet oldu, hatta torununun içine girdi. Sonra başkalarının içine de girdi.Ama son sezon iyice tüy diktiler 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: