Yang Yang ile E-Spor / You are My Glory

E-Spor’a doyamayınca bu kez Yang Yang’ın E-spor ile ilgili dizilerine dadandım. Şu anda yazmakta olduğumu bitirip, The King’s Avatar’a başladım bile. Gerçi ikincisi 40 bölüm ama sıkılmadan izliyorum. Hoş You are my glory de 32 bölümdü.

Bu dizide Yang Yang’ın partneri Uygur asıllı Dilraba Dilmurat. Bu dizi de çok tutulmuş. Çinliler bembeyaz yüzlü, bizim deyimimizle sıska, üflesen uçacak kızları çok güzel buluyorlar sanırım diye düşünüyorum. Çünkü hangi Çin dizisini açsam kadın oyuncular böyle. Hatta dizinin bir yerinde “Yanındaki kız da incecik, güzel olmalı.” diye bir diyalog vardı. ( Kız ünlü olduğu için yüzü maskeliydi. )

Çiftimiz ortaokul ve lise arkadaşı. Kızcağız okuldayken bir atılım yapıp “ Çıkalım mı ?” diye sormuş, reddedilmiş. Sonra beyimiz çocukluk hedefi olan Havacılık ve Uzay Mühendisi olmuş. Kızımız da ünlü bir oyuncu. Tabii çocuğun IQ da uzayda, ama çok az paraya çalışıyor, kız deve yükü para kazanıyor, ama aklı hala çocukta kalmış. Çocuk da başka bir lise arkadaşıyla çıkmış ayrılmış. Kız da önceki sevgilisinden ayrılmış, boşta. Kızın temsilcisi olduğu E-Spor şirketi bir turnuva düzenleyecek, kızın da buna katılması gerek, işte bir biçimde çocuğa bu platformda rastlayıp alavere dalavere hocası yapıyor. Çocuk da o ara iş değiştirmeyi düşündüğü için boş zamanı var, kıza yardımcı oluyor.

Bu sürecin sonunda kız bir daha “Çıkalım mı ?” diyor ve “Ben ona ne verebilirim ki?”diye düşünen çocuk yine reddediyor. Tabii biz bu arada içimizden “ Oğlum tamam çok meşgulsün filan da hiç mi aynaya bakmıyorsun yavrucuğum, o çekik gözlerinle bir kez bakman yeter!” filan diye söyleniyoruz içimizden. Biliyorsunuz bu IQ’su yüksek nerdlerin EQ’su düşük olur genellikle. Neyse efendim bir süre sonra çocuğun da aklı başına geliyor. Bu nasıl füze tasarlıyor ve uçuruyor ki bu zekayla diye düşünüyor o arada insan. Sonunda çıkmaya başlıyorlar. Bu aşamadan sonra Çin’in füze hazırlıkları, bazı teknik detaylar , boş zamanlarda çıkılan date’ler, evlenme ve evlendikten sonrası filan izliyorsunuz. Yine Çin Dizilerinde bunlar baştaki fragmanda olduğu için zaten şaşırmıyorsunuz ve spoiler da olmuyor.

Ben böcek gözlü Yang Yang’ı seviyorum. daha önce de Love 020’de izlemiştim. bak o dizideki kız da çok zayıftı, şimdi hatırladım. Bu zayıflığı fıştıklıyorlar, ondan sonra gençler aç biilaç dolaşıyorlar, yazık! Neyse konuyu ve çifti seviyorsanız izleyin anacım, ben diğer diziyi izlemeye kaçıyorum, 16. Bölüme geldim. Kendime de bir bitki çayı yapayım, dışarda hava esiyor bizim burada , sıcak sıcak iyi gelir.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: