Yine bir E-spor Dizisi The King’s Avatar

“Sıkıntı gelmedi mi hatun ?” diye sorduğunuzu duyar gibiyim. Gelmedi valla , ama yine de araya bir tenis dizisi alıp bitirdim, onu da bir iki güne yazarım. E-Spor deyince Yang Yang’ın bundan önceki dizisinden daha ağırlıklı E-Spor içeriyor. Romantizm yok, Yang hangi kıza aşık olacak diye beklerseniz çok beklersiniz.

Efendim bir E-Spor kulübünün kaptanı, Ye Xiu ( Yang Yang ) bu işe birlikte başladığı arkadaşından -ki aynı zamanda kulübün yöneticisidir, kazık yiyince, aktif sporculuktan ayrılır ve kulübün karşısındaki internet kafede çalışmaya başlar. Oyunlarda hep maske taktığı için onun hayranı olan kafe sahibi bile kendisini tanımaz.

Kaptan aslında oyunu bırakmamıştır, hatta yeniden başlıyordur. Bireysel oyuncu olarak Glory adlı oyunda oynar ve çocukluk arkadaşının geliştirdiği tamamlanmamış savaş aletini tamamlayarak oyuna katma misyonunu gerçekleştirmek için çalışır.

Bu arada karşılaştığı gençlerle yeni bir takım kurar ve onları yetiştirerek yeni bir takım kurar ve şampiyonaya katılır.

Bu dizi aşk değil ama arkadaşlık ve oyunla ilgili. 40 bölüm olmasına ve pek çok e-spor, oyun sahnesi olmasına rağmen ben sıkılmadım. Hatta bitince üzüldüm bile, işin gücün ciddi şeylerin arasında bir iki bölüm izleyip kafa dağıtıyordum çünkü. E o zaman, konuyla ilgilenenleri diziyi izlemeye çağıralım.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: