Çöpümü ister misin ? / Marry My Husband

16 bölümlük bu fantastik diziyi Amazon Prime’dan izleyip bitireli bir haftayı geçmiştir sanırım. Ben yazmaya anca zaman bulabiliyorum. O mecrada dizi İngilizce altyazılı ama Türkçe altyazılısı da var farklı sitelerde.

Dizi biraz karamsar başlıyor, eskiden olsa ilk bölümde bırakırdım, ama hastalıklı dizilere biraz alıştım sanırım, gerçi o kısmı çok da uzatmadılar. Park Min Young zaten 37 kg, bu dizideki zayıflığı epeyce eleştiri konusu olmuş. Başta mide kanseri zaten, senaryoya da uymuş aslında ama yine de çok zayıf yahu! Bu arada sıkı diyetin yanında, dans ederek de zayıflamış 37 yaşındaki oyuncu. Park Min Young fiziğiyle çok ilgili biliyorsunuz, estetikleriyle ilgili daha önce de yazmıştım, az buz estetik yok yüzünde ama doğal olmuş bence.

Neyse kendisine önce kocası olarak Lee Yi Kyung, sonra sevgilisi olarak Na In Woo eşlik ediyor. Kocası ve cadı kaynanasına yaranmaya çalışırken hastalanan Kang JiWon / Park Min Young , anne ve babasının da desteği olmadığı için ( Baba vefat etmiş, ana sevgilisiyle kaçmış, hayırsız ) eziklenip durmaktadır. Hastalık aşamasında kocası en yakın arkadaşıyla onu aldatır ve daha sonra kadını bir de öldürürler. Esas öykü de burada başlar. Kızımız evlenmeden on yıl öncesinde uyanır ve hayatını düzeltmeye çalışır.

Başrol erkek olan Na In Woo da kıza aşıktır ve kızın ölümünün ardından o da bir trafik kazasında ölmüştür, kızın babasının işe el koymasıyla zamanda geri giderek olaya dahil olur. Bu arada hain koca ve kız arkadaşın içyüzünü öğreniriz.

Olay şu ki öldüğü hayatta kızın başına gelen her şey yeni hayatında başkasının başına gelmelidir ki kendisi kurtulsun. O da kocasını kız arkadaşına yamamaya çalışır. Bir süre sonra başrol çift birbirinin sırrını öğrenir ve işbirliği yaparlar, bu arada da aşık olurlar.

Na In Woo’yu daha önce izlemiştim ama çok da aklımda kalmamış sanırım. Park Min Young’ı ise en son Forecasting Love and Weather’da Song Kang ile izlemiştim, ama Her Private Life ve Kim Jae Wook daha çok etkilemişti beni. Arada When the weather is fine’ı yarım bıraktım, ağır geldi bana, bundan bir önceki diziye de bakıp bakmadığımı anımsamıyorum doğrusu.

Bu arada koca ve sevgilisi ikinci kız öne çıkıyor. İkinci kızı yani Song Ha Yoon’u Fight for my way’de izlemiştim, iyi oyuncu. Burada da öyle gözlerini filan belertince , gerçekten deli gibi oluyor. Koca rolünü oynayan Lee Yi Kyung’da daha önce hiç sevimli bir rolde oynadı mı bilmiyorum, ama sanmıyorum da.

Sonuç olarak fantastik dizilerden hoşlananlar, işin içinde aşk da olsun istiyorsa izleyebilirler, gerçi cinayet, intikam, yalan, dolan filan otuz iki kısmı tekmil dizide mevcut. Dolayısıyla geniş bir kitleye hitap edebilecek gibi denilebilir. Durum budur. 🙂

You may also like...

2 Responses

  1. Funda says:

    Lee Yi Kyung ‘u ben Welcome to Waikiki ile tanıdığım için en kötü rolde bile bana komik geliyor. Asla kötü adam olarak nefret edemedim. Bu dizide de arada “Kwenchana kwenchana ” dedikçe beni bir gülme aldı.

    • Deli Ajumma says:

      Evet orada komik bir rolde, ben pek komedi izleyemediğim için o diziyi bitirememiştim. 🙂 Kapasitesi geniş oyunculardan, iyi de bir oyuncu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: