Kimya bin beş yüz / Blood Free

Yani kimya yerinde de ilişki profesyonel anacım. Belki ikinci sezon bir şeyler koklatırlar, yani koklatsınlar da. Bu arada cuk oturmuş ikilinin kimyası yani. Zaten biz oldum olası koruma – zengin kız aşkına fitiz, şimdiye kadar gördüğümüz film ve dizilerden, niye süründürüyorsunuz bizi abi ?

Şaka bir yana , ajumma tarzı isteklerimi bir kenara koyarsak, aslında 10 bölümlük, entrika dolu gerilim ve polisiye dizisi ilginç de bir konuya sahip. Han Hyo Jo BF adlı biyo-teknoloji şirketinin CEO’su. Laboratuvarda et ürünleri kültürlüyorlar, amaçları hayvanları kullanmadan yeni bir yaşama başlamak. Tabii et endüstrisinin istemediği bir şey bu, çalışanlarının da. Ju Ji Hoon ise donanmadan emekli, eski bir asker. Zamanında bir suikast olmuş, dönemin cumhurbaşkanı ayaklarını kaybetmiş, pek çok kişi ölmüş. Bu olayın sorumlusunu araştırıyor. Dolayısıyla olayın olduğu esnada orada olanlardan biri olan kızı araştırmak amacıyla yanında işe başlıyor.

Çalıştığı süreçte önceden bilmediği pek çok şeyi öğreniyor. Bu arada CEO’yu koruyor. Yaralanan cumhurbaşkanının torunu başbakan, onun babası da en büyük şirketlerden birinin başkanı. ( Damat ) İkisi de kızın şirketinin peşinde, ölümsüzlüğü arzuluyorlar filan. Şimdi ne alaka diyeceksiniz ama, meğerse şirket insan organları da üretiyormuş ve anında organ nakli ile yaralıları iyileştirebiliyorlar falan da filan.

Bu yan roller de hep bildik ahjussiler. BF çalışanları da öyle.

Dizi Disney dizisi olduğundan ve çok büyük olasılıkla ikinci sezonu olacağı için on bölümlük. Ne oluyoruz demeden başlayıp bitiyor, tadı damağınızda kalıyor. E bunun devamı ne zaman gelecek diye düşünüyorsunuz. Zaten o yüzden sonu da açık uçlu bitiyor, hiç bir şey halledilmemiş daha. Ama hem Ju Ji Hoon, hem de Han Hyo Joo’yu özlemiş bir izleyici olarak, zatıaliniz bu kadarla yetinmesem de diziyi zevkle izledim. Dizi içinde ufacık tefecik romantizm kırıntılarını acaba devamı gelir mi merakıyla kaydettim zihnime.

Disney Plus sanırım ilk sezonun performansını görmek istiyor ikinci sezon için. Eğer bir duyuru yapılırsa, bu yazıyı güncellerim. İkinci sezonun olmayacağı düşüncesini aklıma getirmek istemiyorum, olur mu öyle şey ya!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: