“Erkekler Ağlamaz” diye kim demiş, öyle de güzel ağlarlar ki !

crying

Benim gibi Kore Dizisi sevdalılarının pek çoğu güzel gülen ve güzel ağlayan adamlara bayılır. Bizim geleneğimizde erkeklerin ağlaması ayıptır, zayıflık sayılır. Onun için de bizim erkeklerimiz en fazla anneleri, babaları , yakınları öldüğünde ağlarlarsa hoş görülür. Hele aşktan ağlamalar iyice küçük görülür. Ama son zamanlarda bakıyorum, gençler duygularını daha çok belli eder oldu. Dizilerimizde de ağlayan erkekler çoğaldı. Kızlarımız ” Ay kıyamam, ne güzel ağlıyor ya.” demelere başladılar. Daha önce de söylemiştim sanırım, benim fark ettiğim Kore Dizisi erkeklerinin güzel gülenleri genellikle de güzel ağlıyor. Ama bu konuda gerçekten mimli olanlar var. Onların dizisini seyrettiğimizde, en az bir ağlama sahnesinin olacağı garanti gibi bir şey oluyor. Şimdi en çok ağlayanlardan biriyle Jo İn Sung ile başlayalım. O filmlerinde de, dizilerinde de mutlaka ağlar. Hem de ağzı burnu bir tarafa gidiyor adamın resmen. What happened in Bali’den bu yana ilgiyle izliyorum. Gerçekçi de oluyor. En son It’s OK, That’s Love’da şizofren birini nasıl da başarıyla canlandırdı. That Winter The Wind Blows’ta da kendi etti kendi buldu. Günahlarının ceremesini ağlayarak ödedi durdu. In Sung’un ağlaması o kadar dikkati çekiyor ki, hayranları ona özel videolar yapıyorlar.

Jang Hyuk da bol bol ağlayanlardan. Zaten onun dizileri aksiyondan geçilmez, güler, gülümser, bazen deli kahkahalar atar, ,iki dakika sonra bir bakarsınız ağlıyor, ve beş saniye sonra o göz yaşları gider, çocuk gibi gülümser.

jangcry

Seyredenler şu sahneyi mutlaka hatırlarlar, Jang Nara’nın yanında hastanede nasıl da deliye dönmüştü :

 

Hyun Bin de dizilerinde çokça ağlayanlardan. E adam yakışıklı, ağlaması bile karizma. Aşağıdaki videoda askerlikten terhis olduğu günkü sahne de var. Ne kadar saygılı, duyarlı.

hyuncry

 

Lee Dong Wook ağlamanın yakıştığı erkeklerden. Hotel King’te de bol bol ağladı. Ama sanırım en unutulmaz sahnesi, seni sevemezsem öleceğim sahnesiydi.

leedong

Ağlamak deyince akla gelen erkeklerden biri de Kim Soo Hyun. Hemen hemen her dizisinde bir kez ağlıyor. Resmen içli bakla. Zaten çocuk gibi o surat, ağlamasa şaşırıyoruz.

kimsohyun

En ünlü cry baby’lerden birisi de Park Yoochun. Yavrum zaten normal hayatında da bir cry baby. Net onun tören, ödül videolarında ağlama sahneleriyle dolu. Ağlamaktan şarkıyı söyleyemediği anları biliriz. En çok ağladığı draması Miss You.  Gözleri çıktı resmen zavallımın ağlamaktan.

yoochun

 

 

 

Lee Min Ho’ya gelince o en çok Heirs’te ağladı. Adamı küçültüp küçültüp yine öğrenci yaptılar. O saçlar kahkül oldu filan, hiç batmadı.

The Legend of The Blue Sea’de de bir posta ağlama sahnesi vardır Lee Min Ho paşanın. Babası öldü diye.

Son seyrettiğim dizilerden Beloved Eun Dong’ta Joo Jin Mo’da ağlayıp durdu. Adamın aşkına özene özene bir hal olduk. İşte buyrunuz bakalım :

 

 

Jang Keun Suk’ta hayranlarının internette ağlama videoları yaptığı bir oyuncu. Çok cool görünüyor, ama yüreği dayanmıyor işte yavrucağın. resmen koleksiyon yapmışlar. Ay bıdık halleri bile var.

jangcry

 

Şimdi ek yaptığım bir kaç sahne olacak. Açıkcası yazdığımda Ji Sung seyretmemiştim. Ama aradan zaman geçince Ji Sung’un en az bir ağlama sahnesini buraya eklemezsem, ona haksızlık olacağını düşündüm. İşte KMHM‘den bir sahne .

Ji Sung’un KMHM’deki ekürisi Park Seo Joon’dan da bir ağlama sahnesi koyalım. Bu kez Fight for My Way‘den ayrılık sahnesi ağlaması.

Reply 1988′den Go Kyung Pyo ağlaması .

Lee Min Ki’den bir son pişmanlık fayda etmez ağlaması karısını özlemiş. Because this is my first life’dan.

Erkekler her zaman kadınlar için ağlamaz. Suspicious Partner‘da Ji Chang Wook arkadaşı için ağlıyor .

Minik oyuncum Park Bo Gum’dan da bir sahne ekleyeyim. Moonlight drawn by the clouds‘ta Minnak sevgilisini özlemiş işte tam şurada.

Ağlayan çok oyuncu var, ama In Sung ile başladık Gong Yoo ile bitirelim. En son ekleyeceğim videonun başında da Big’den sahneler var. Herkese bol ağlamalı Kdramalar dileğiyle 🙂

gong yoo

 

Yeni dizilerdeki ağlama sahnelerinden oluşturulmuş bir kolaj.

İçinde Lee Dong Wook’cuğumun Goblin’deki ağlama ve Gong Yoo’nun ağlama sahnesi,  sahnesi , DOTS’da Song Joog Ki’nin ağlama sahnesi,  Seo In Guk ve Park Bo Gum’un Hello Monster’daki ağlama sahneleri, Lee Jun Ki’nin Moonlovers’taki ağlama sahnesi ve daha pek çok sahne de var. İzleyin ve içlenin anacım 🙂

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: