Kore Dizilerinde en akılda kalıcı yan karakterler 2

İlk oyuncumuz Jang Ki Yong. Ama başrol olduğu dizilerden biri değil tabii. Yan rol oynayıp, rol çaldığı My Mister dizisindeki rolü. IU’yu dövüp sövüp, aynı zaman da aşık olduğu ve babasını öldüren kızı affedemediği o unutulmaz rol. Dizi zaten çok güzeldi, ama Jang Ki Yong da hepimizin dikkatini çekmişti. İyi çocuk rolleri kadar psikopat deli rollerinin altından kalkması, oyunculuk kariyeri için bir artı.

İkinci psikolojik delimiz Another Oh Hae Young‘tan Ye Ji Won. Başrol Eric’in ablası rolünü oynamaktaydı. Sarhoş olup Fransızca konuşmaları, bazen manik bazen depresif ruh halleri, Eric’in en yakın arkadaşıyla işi pişirmesi, her hali çok komikti.

Kalabalık bir kadronun içinde başrollerin yanında öne çıkan bir oyuncu Reply 1997’nin Kang Joon Hee’si Lee Ho Won’dur. Üstelik başrol erkeğe aşık olması, Seo In Guk’un uzun süre buna ihtimal bile vermemesi, ama anladıktan sonra da onu kırmadan, gönlünü alması bir kdramada az rastlanan sahnelerdendir.

Bloguma haftalık yazdığım tek dizi olan Because this is my first life’tan bir sonraki oyuncumuz. Dizinin kicibe ofis kızı, tepunnimin aşık olduğu zır deli, güçlü karakteri ve ofis tacizlerinin muhatabı olan ESOM’du. Hepsinin ağzının payını verdi o ayrı. Ben de büyük bir zevkle izledim.

Bir sonraki favori karakterim eski bir diziden. You are beautiful’un Jeremy’si. Diziyi izleyen herkes otobüste ağlama sahnesini anımsar. Lee Hong Ki bu güzel karaktere can veren.

Son karakterimiz The King Eternal Monarch’ın haimonisi. Pek çok başka dizide de anne ve büyükanne rolleri oynayan Kim Young Ok aslında hangi dizide oynarsa o diziyi güzelleştiriyor.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: