Kore Dizilerinde en akılda kalıcı yan karakterler 1

Evet evet, başrol varken rol çalan kadın ve erkek oyunculardan söz ediyorum. Aslında bunlar pek çok da ben ilk aklıma gelenlerden başlayıp, çok uzatmadan ilk bölümü yazmak istiyorum.

Öncelikle pek çok dizide dikkatimi çeken Min Jin Woong’un Memories of The Alhambra’daki sekreter rolünden söz etmek istiyorum. Hyun Bin ile olan bromansı ve fedakarlıkta sınır tanımazlığıyla hepimizin dikkatini çekti. Kendisinin Father is Strange’deki abi rolü ve Drinking Solo’daki antika öğretmen rolü de unutulmazdır, ama ben bu rolünü seçtim.

Cheese in the trap’in başrollerden çok aklımda kalan karakteri Seo Kang Joon’un ablası rolünü oynayan Lee Sung Kyung’un Baek In Ha’ydı. Lee Sung Kyung çatlak karakterleri çok güzel oynuyor bence. It’s OK That’s Love’daki garson rolü de az çatlak değildi.

Drinking Solo’yu izleyenler Kim Ki Bum, Key’in canlandırdığı Ki Bum karakterinin ” Diroliii diroliii” nakaratını unutamamışlardır. Noryangjin’in aptal öğrencisi olarak sevimli saturi aksanıyla ve çalışmaya çalışan öğrenci rolüyle unutulmaz bir karaktere can verdi.

Healer dizisinin ajumması Kim Mi Kyung her zamanki anne rollerinin aksine hacker ajumma olarak hepimizin taktir ettiği bir rol oynadı. Oynadığı her anne rolünün de birbirinden farklı ve benzersiz olduğu düşünülürse, iyi oyuncu olarak tescillendiğini söyleyebiliriz.

Prison Playbook deyince Keş karakteri herkesten çok geliyor aklıma . Lee Kyu Hyung’un canlandırdığı Han Yang karakteri diziyi her anımsadığımda beni gülümseten unsurlardan biri. Hala açıp açıp onun sahnelerinden bazılarını izlediğimi itiraf edeyim.

İlk bölümün son karakteri When the Camellia Blooms’tan. Pek çok dizide olduğu kadar Oscar alan Parasite filminde de çok önemli bir rolü oynayan Lee Jung Eun. Kendisini şu anda Once Again adlı dizide izliyorum. Dizide Gong Hyo Jin’in annesi rolünü oynuyordu ve dizideki herkesten daha akıllı olduğu apaçıktı.

You may also like...

3 Responses

  1. Bulent says:

    Benim 1 numaram Lee Si-eon. Player dizisiyle tanimistim. W disisiyle devam etmistim. 2 numaram Lee Si-eon oh my ghost taki. Bakire hayalet bununda butun dizilerini izlemisim. Ne zaman basrolde oynayacak merak wdiyorum. 3 numara Jun Hyo Seong cheo young ve cheo young 2 deki sevimli liseli hayalet. 5 numara Park Se Wan sonunda onuda newer twist te basrol olarak gordum. 6 numara Roh Jeong-Eui the great show ve kill it dizilerinde muhtesemdi. 7 numara Kang Ki-Young tunnel dizisiyle tanidim. Harika bir oyuncu. 8 numara kim mi young. Biraz once tunnel dizisine tekrar basladim. Orada bile konuk oyuncu olarak gelmis.

  2. Neva says:

    Another oh hae young daki saçaklı ablayi sevdim ben.Hotel Kingdeki Lee Dong Wookun öz babası ne entrikaci bir adam.Giantta da o adam vardı ama giantta diger kötü adam daha basariliydi.Birde seyleri seviyorum, bu baskanlarin sadik sekreterleri var ya erkek ,baskanlarinin arkasini toplayan ,sevdikleri kizla arasina köprü olan ,becerikli, bazen tuhaf takım elbiseler giyen.Birde basrol oyuncularin cocuklugunu oynayanlar cocuklar.İki uc dizide oyuncular buyudu birkac gun ara verdim seyretmeye.Father İ ll take you da kucuk eltinin cocugunu basarili yapma arzusu,opera soyleyen oglu ve onu calistiran.Operadan hic hoslanmam ama o bolumleri sevdim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: