İçki Şişede Durduğu Gibi Durmaz, Bir Bakmışsın Kankan Sevgilin Olmuş / You Drive me Crazy

Bu formatta izlediğim romantik komedi sayısı bini aşmıştır, yine de hoşuma giden konudur. Bu tarzın en kült filmlerinden biri Meg Ryan ve Billy Crystal’in When Harry met Sally adlı filmidir. Bir kadın ve erkek arkadaş olabilirler mi konusu tartışılır filmin başından sonuna kadar. İzlemediyseniz izlemenizi öneririm. Kore Dizi ve filmleri arasında da var bu tarz .  The time we were not in Love dizisini de yazmıştım bu minvalde. Bu seferki mini mi mini TV dizisi. 2 bölüm, hatta bazı sitelerde onu da ikiye bölüp dört bölüm haline getirmişler. Uzunca bir film gibi bir oturuşta bitiyor.

Bu aralar uzun dizi maratonu yapmak istemiyorum. O yüzden on on beş tane kısa dizi buldum, sırayla onları izlemeye karar verdim. İlk izlediğim ise bu oldu. Aslında gamzeli, sevimli oyuncu Kim Sun Ho’nun bu kısa dizide başrol olacağını duyunca hem sevinmiş, hem de bu çocuğu niye uzun dizilerde başrol göremiyoruz diye üzülmüştüm. Sonra demek ki araya bir şeyler girdi, ben bu diziyi izlemeyi unuttum. Kim Sun Ho’yu önce Strongest Delivery Man dizisinde, sonra da Two Cops’ta izledim. Ben ilkini izlememiştim ama Welcome to Waikiki dizisinin ikinci sezonunda da oynayacakmış bu yıl.  Kadın başrolü ise The Tunnel’dan tanıyoruz. Lee Yoo Young. Profesör kız, sonradan da Choi Jin Hyuk’un kızı çıkıyordu hani. Bu kızcağızın oyuncu sevgilisi de öldü biliyorsunuz. Reply 1988‘de damadın büyük versiyonunu oynayan Kim Joo Hyuk.

Dizide  ikilinin kimyası yerindeydi, ben sevdim. The Tunnel’da kız biraz gizemli, donuk, hatta ,  ürkünçtü. Burada sevimli bir kız.  Kim Sun Ho ise sık sık gülümsesin diye beklediğiniz oyunculardan.

Efendim dizide  ikili sekiz yıldır arkadaştır.  Birbirlerinin en kötü yanlarını görmüş, tanımışlardır. Kızın sevgilisinden ayrılıp da sarhoş olduğu bir gece beraber olurlar, işler değişir tabii. İkinci erkeği de en son Terius Behind Me‘de bilişimci ajanı oynayan Sung Joo oynuyordu. Kendisi UNİQ grubundan biliyorsunuz.

Hemencecik izleyip bitirebileceğiniz, güzel bir romantik komedi arıyorsanız, dizi sizin için biçilmiş kaftan. İyi seyirler.

OST‘u Sung Joo söylüyor.

You may also like...

3 Responses

  1. Gülay Cesur says:

    Teşekkür ederim ne de güzel oldu bu paylaşım. Güncel dizi bakayım dedim,öyle de nasıl oluyomuş bi tecrübe ediyim,sky castle ile clean with passion for now a tutuldum.Aman hiç benlik değilmiş, insan öbür bölümü beklerken, arada, uzun soluklu başka bi diziye de ısınamıyo. Anime kültürü yaptım beklerken ayol, 25 dakikadan 10, 15 bölümden, bir kaç diziden sonra yeni bölüm geliyo, iyi oluyo. Demem o ki, şu yaptığınız mini dizi listesinden de faydalanmayı pek isterim??

    • Deli Ajumma says:

      İzledikçe yazacağım zaten kısa dizileri. İzlemeden liste vermek istemiyorum, bazen ben bile bitiremeyebiliyorum çünkü. Sky castle’a başlamadım ben, şu anda çok güncel dizi izlemek istemiyorum, yapmayı planladığım diğer işler aksıyor o zaman 🙂

  2. Gülay Cesur says:

    Teşekkürler, bekliyorum o zaman ?. Güncel dizi bakmak aynen öyle oluyomuş?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: