Çiç3k / 8LOOM Çocuklar / I will be your bloom

Bu ara kafam ciddi bir şeyler kaldırmıyor sıcaktan. O yüzden yine gençlik dizilerinden devam ediyorum. Bu kez 10 bölümlük bir Japon dizisini bitirdim. Yine lay lay lom, yine sıkmayan , üzmeyen cinsinden.

30 yaşında bir öğretmen olan Asuka müzik konusunda yetenekli Dan’ı hede3fine ulaşması için yüreklendirir. Bir süre sonra kendisini okuldan ayrılmış ve yedi kişilik bir müzik grubunun yurt ablalığı pozisyonuna başvurmak üzere görürürz. Grup bir üyesini kaybettikten sonra eski isteğini yitirmiş, ajansın pek de popüler olmayan ikinci grubu olmuştur.

Bilin bakalım grubun huysuz lideri ve bestecisi kimdir ? Tabii ki Asuka’nın yetenekli öğrencisi. Bu tarz her film ya da dizide olduğu gibi klişe ögeler devreye girer. Yurt ablasını kovdurmak isteyen dağınık, pis, tembel gençler, canla başka çalışıp, kendisini sevdiren Asuka.

Bu arada sözleşmesi feshedilecek olan grup eğer parçalarıyla birinci olurlarsa sözleşmelerini yenileme şansı elde ederler. Bilin bakalım onların en hevesli destekçisi kim olacaktır ? 🙂 Asuka Asuka Asuka. Peki ya Asuka’ya kim aşık olacak ? Tabii ki huysuz Dan Sagami. Pekiiiii, başı sonu belli diziyi niye izledin ? Çünkü huysuz yetenekli ve karizmatik genç klişesine bayılırım. Grubun hemen hepsi şarkıcı aynı zamanda. Hoş şarkıları pek hayran olduğum türden değildi ama olsun. İşte bir örnek.

İzlerken KPOP ve JPOP sektörünün benzerliğini görüyorsunuz. İdol olmak da zor anacım. Ama kafam boşaldı mı, tertemiz oldu. E amaç da oydu zaten. Hadi kaçtım ben. 🙂

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: