Esas Çocuğun Esas Kızdan Güzel Olduğu Dizi / MARY STAYED OUT ALL NIGHT

mm5Kore Dizisi deyince esas çocuğun kızdan güzel olduğu dizi sürüsüne bereket aslında, ama bu dizide resmen çocuk kızdan güzel. Bak yakışıklı demiyorum, güzel diyorum  güzel. Jang Keun Suk bu güzelliğiyle Beautiful Man / Pretty Man isimli dizide oynamış adamdır. Bir de şımarık, cilveli halleri var, bu sıfatı almasında onlar da etkili bence.

Başrol kızımız Moon Geun Young Ülkenin küçük kızkardeşi olarak anılıyor. Bu kadar seviyorlar yani. 10 yaşında modelliğe başlamış, 87 doğumlu. Büyümüş artık yani. Tamam kız sevimli sevimli olmasına da şaşı be kardeşim. My Little bride filmi çok satmış. Kız bir de Kim Bum ile çıkıyordu son zamanlarda da ayrıldılar. Kim Bum mu şaşı, kız mı tartışmayı açıyoruz.

Efendim günlük gıybet kotamızı da fazlasıyla doldurduğumuza göre şimdi diziden söz edebiliriz. Dizide Jang Keun Suk ve Moon Geun Young haricinde ikinci erkek olarak Kim Jae Wook var. Evet evet Coffee Prince’in Japon garsonu. Bu çocuk aslında Koreli. Ama nedense bir Japon görünümü de var. 7 yaşına kadar Japonya’da büyümüş. Havasından suyundan bulaşmış biraz sanırım. Bu dizide de Japonya’ya taşınmış Koreli bir adamın oğlunu oynuyor. İkinci erkek olaraktan tabii ki zengin ve de iyi yürekli.

mm1

 

mm10

Şaşı kızı iki taş erkek arasında bırakmak da ne oluyor ?

Kızımızın ( Wi Mae Ri ) borç içinde yüzen dolandırıcı bir babası vardır. Kaçıp göçmekten okulunu dondurmuştur. Bir gün tesadüfen müzisyen olan Kang Mu Gyul ile karşılaşır. ( Jang Keun Suk ) Arkadaş olurlar. Mae Ri’nin babası borçlarını ödeyebilmek için zengin arkadaşının oğlu  Byun Jung In( Kim Jae Wook )   ile kızının evlenmesini ister. Bundan kaçmak için kızımız Mu Gyul ile evlenmiş gibi yapar. Bu sahte evlilik klişesi olmasaymış Koreliler ne yapacakmış bilemiyorum. Bu evlilik babayı durdurmamıştır. Kıza 100 gün biriyle 100 gün diğeriyle geçir de öyle ver kararını der. Bizim ülkede buna bir tek şey var söylenecek, ama terbiyemi bozmayayım şimdi. Bundan sonrası müselles, yani üçgen 🙂 Kıskançlıklar, bir onda bir bunda kalmalar. Bu arada Keun Suk’un da ex’i vardır. O rolü de Kim Hyo Jin oynuyor. Bu arada esas çocuğun çocuksu annesi de diziye dahil olur. O dünya tatlısı kadın da Kim Sam Soon’da esas kızın kız kardeşiydi. Orada da çok hoş bir karakter çizmişti.

mm11

Olmazsa olmaz sırtta taşıyacaksın

 

Bu arada ikinci erkek film çekmek ister, kız senarist olmaya niyetlidir. Esas çocuğu işe alırlar. Bir ara hepsi aynı yerde çalışır. İkinci erkeğin babası ile esas kızın anne ve babası ve ikinci erkek ile esas kız geçmişten bağlantılıdır. Olmasalardı bu bir Kore dizisi olmazdı zaten. Genellikle esas kız ile esas çocuk geçmişte ilintilidir ama burada ikinci erkek ile kızı bağlamayı uygun görmüşler nedense.

 

 

mm3

 

Dizide aynı evde kalan çiftle ilgili çok hoş ayrıntılar vardı. Kıskançlıklar, günlük yaşam müzik pek hoştu. Jang Keun Suk’un o cool hallerden, kıskanç köpek hallerine geçişini ben pek seviyorum. Bir de ben sallım saçak bohem giysileri pek severim, burada çiftimiz hep öyle giyiniyordu şu hale bakar mısınız ?

mm6

 

Keun Suk hem gerçekte hem dizide müzisyen olunca OST’ın da güzel olmaması imkansız.

 

 

You may also like...

3 Responses

  1. Elif says:

    Bu cocugu daha önce dinlememiştim ama take care mu bus taki sesi( eger o soyluyorsa) muthiş.. my precious ta gayet guzel soylenmiş.. brawo kendisine:))

  2. Elif says:

    Cok guzel bir ses tonu var, inanmamiştim o sesin ondan çıktıgına?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: