The Greatest Wedding

The Greatest Marriage’i seçme nedenim başka bir arama yaparken No Min Woo ile Park Si Yeon’un bir videosuna rastlamış olmam. Şunun bir ilk bölümüne bakayım dedim, No Min Woo batağına saplanıp kaldım. Saplandım diyorum çünkü bu dizinin ardından My Fortunate Boyfriend dizisini izledim, şimdi de Full House 2’nin yarısındayım.

No Min Woo denilen unicorn tipli adam, resmen senden benden güzel. Hadi efemine demeyelim -ki kendisinin sosyal medya hesaplarından birine gönderdiği epeyce kadınsı bir fotoğraftan sonra dedikodular alıp yürümüş ve bir programda gay olmadığını söylemiş- ama sıra dışı tipi benim taaa Pasta dizisinden ilgimi çekmişti. Hatta yazıyı açıp tekrar okudum aynen şöyle demişim : “Şu ortadaki efemine görünümlü olan ki ilk sahnesinde kadın sanmıştım itiraf edeyim. No Min Woo ( Dizide Philip ) Trax’ın davulcusuymuş. Bir ara dizide de davul çaldı.  ” Dahası ben bir ara Kim Jae Wook ile No Min Woo’yu da karıştırıyordum. Ama ikisinin de bir kaç dizisini izledikten sonra Kim Jae Wook’un oldum olası erkeksi olduğunu gördüm. Ama No Min Woo’da  güzel olmasına rağmen tuhaf bir biçimde çekici. Yani hem erkekler hem de kadınlar tarafından çekici bulunduğunu söyleyebiliriz sanırım.  Hali tavrı, bazen birdenbire sergilediği maço, evet yanlış duymadınız maço tavırlar sizi etkileyebiliyor. Şimdi diziden bir kaç örnek sergileyecek olursak, işte buyrun buradan yakın. Beyimiz dizide zengin bir ailenin şef oğlunu oynuyor. Konusunda yetenekli, ama tutucu babası asla şegf olmasını istemiyor. Tutuculukları o derece ki annesi evde hanbok ile dolaşıyor , oradan anlayın işte.

Dizimizin nunası Park Si Yeon’a gelince, Ben kendisini My Girl’de izlemişim ama, o diziden başroller Lee Dong Wook ve Lee Da Hae ile ikinci erkek Lee Jun Ki dışında başka bir karakter anımsamıyorum.  Bu diziyi onu izlediğim ilk dizi sayabiliriz yani. Min Woo ile arasında yedi yaş var. Dizide ondan 2 yaş büyük bir haber spikerini oynuyor. Bulunduğu yere erkek egemen dünyada tırnaklarıyla kazıya kazıya gelmiş. Gelmiş de akıllanmış mı ? Dizi feminizm üzerine kurulu gibi görünüyor, ama daha dizinin ilk dakikasında kızımız hobaesi bir spikeri ben senden büyüğüm diye azarlıyor. Yani kendisine yapılanı o da altındaki erkeğe yapmaya başlamış anlayacağınız üzere. Bu hatun uzun yıllar  Shinhwa, Eric’in sevgilisi olarak anılmış. Sonra neyse üzerine yapışan bu yaftadan kurtulmuş. Evlenip 2 çocuk yapmış, ama kocasından ayrılmış. Bir de uyuşturucu hikayesi var, yargılanmış bir ilaçtan dolayı, ( propofol ) geçirdiğim sakatlıktan dolayı almak zorundayım filan demiş, ama oraları biraz karışık, çoğu kişi uyuşturucuya müptela olduğunu söylüyor.  Bu ilaç İngiltere tarafından yasaklanmış, Amerika’da da ölüm cezası öncesi idam mahkumlarına uygulanıyormuş. Si Yeon  Amerika’da Long Island Üniversitesinden mezunmuş . 2000 yılında Seoul 3. güzeli olmuş, sonra da Miss Korea’da ikinciliği elde etmiş. Tescilli güzel yani.

 

 

Bu ikisi bir biçimde tanışıp birlikte oldular. İş ilişkileri de vardı. Çocuğun pişirdiği yemekleri kız tattı ve bir kitap hazırladılar. Ama kızımız kendi evinden özgürlüğünden fedakarlık etmeden çocukla birlikte olmak istedi. Çocuğu resmen fazlaca ilgileniyor diye hayatının dışına iteledi, ama bam hamile olduğunu anladı. Dizinin kalanı bunların ve çocuğun ailesinin itişip tepişmesiyle geçti. Kız bebek için sperm bankasını kullandığını söyledi, çocuk o bunalım anlarında ikinci kızla beraber oldu ve onu da hamile bıraktı. Nunasına inat o kızla evlendi. Bu arada başta spiker kızımızı ezikleyen bir erkek spiker sunbae vardı, O işin içine girdi. Onun şantajları skandalları, kızın hamilelik süreci, çocuğun hırstan ona buna saldırması derken benim gibi taktı mı takan kişiler hariç bu 2014 yapımı diziyi yarıda bıraktılar tahmin ediyorum. Diziyle ilgili konuştuğum kişiler  Bae Soo Bin ajussiyi çok sevimli bulmuşlar. Hatta çoğu diziyi onun antikalıkları yüzünden izlemiş. Ben itiraf edeyim onun sahnelerini hep atlattım, kişiliğine dayanamadığım gibi adamın tipi de itici geldi. Ne kadar hain olursa olsun, No Min Woo’yu sevdim. Kız da az değildi, insanı illet etti. İkinci kız ise hepten berbattı.

Gıcık ahjussi

 

İkinci kız

 

İş son bölümlerde iyiden iyiye çocuk velayet davasına filan döndü. Neyseki istediğimiz zaman ilerletme tuşuna basabiliyoruz.

 

Beyimiz müzisyen olduğundan dizinin müziklerinde de imzası var işte, dizide söylediği  crazy love , Jo Hang Jo’dan The Greatest Marriage 

Bu da The Greatest Marriage ile dizinin girişi

No Min Woo şimdi askerde, dönünce neler yapacak şimdiden merak ediyorum. ( Bu yıl sonu dönecek ) Şimdi onu tanıyan ve sevenler için ve de hiç bilmeyenler için şu videoyu bırakıyorum buraya izninizle  🙂

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: