Ölüm hak, miras helal / The Bequeathed

Netflix’in altı bölümlük gerilim dizisini bir gecede izledik bitti. Kısa, tadında bir dizi. Bundan 16 bölüm de çıkarırlarmış aslında, ama iç sıkardı, bu iyi olmuş.

Başrollerde karakter oyuncuları var. Kim Hyun Joo’yu sanırım en son The Miracle We met dizisinde izlemiştim. Watcher’a başlamıştım da yarım mı kalmıştı ne olmuştu, ona bir daha bakayım ben, yobo ile izlenebilecek bir dizi gibi görünüyor.

Park Hee Sun’u da A Model Family dizisinde izledik en son. Olmamış bir dizi yazmışım ben. Üçüncü ahjussi ise Park Byung Eun, her yerde karşınıza çıkar, polis filan olur genellikle, burada da polis zaten.

Kim hyun Joo, dizideki adıyla Yoon Seo Ha, üniversitede hoca, ama arkası olmadığından profunun peşinde, ona gölge yazarlık yapmış hatta. Kocası olacak şerefsiz de kendisini aldatıyor, dedektif tutup öğrenmiş. Birden bir amcası ölüp, ona mezarlık miras bırakıyor. Amcasından da bihaber aslında. baba bunları terkedip gitmiş, Cenazede bir de üvey kardeş çıkmaz mı ? Buyrun cenaze namazına yani kelimenin her anlamıyla.

Amca zaten zehirlenmiş, ardından başka ölümler de geliyor, spoiler olmasın, zaten altı bölüm bir şey söylemeyeyim. İki dedektif ki kendi aralarında da kavgalılar bir olay yüzünden , işi çözmeye çalışıyor, işte konumuz kısaca bu. Şu üst sağ köşede görünen üvey kardeş de az manyak görünümlü değildi. Normal halinde de temiz yüzlü bir çocuk aslında, iyi oyuncu. Tale of Nine Tailed 1938’te oynamış, o diziye de hala bakamadım başka işler yüzünden.

Öyle bir gecenizi değerlendirmek isterseniz cipsinizi, mısırınızı alıp izleyin, çıtır çerez bir dizi zaten.flix

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: