KORE DİZİLERİNDE KISKANÇ ERKEKLER

Aslında yalnızca Kore Dizilerinde değil, her dizide kıskanç erkek, içinde aşk olan her anlatıda kıskançlık vardır. Ama bizim konumuz Kore Dizileri olduğuna göre, şimdiye kadar izlediğim dizilerdeki kıskançlık sahnelerinden biraz söz edeyim dedim.

Kıskançlık denince aklımıza ana teması kıskançlık üzerine olan Jealousy Incarnate geliyor en önce. Baştan kıza öküz gibi davranan Jo Jung Suk sonra kıskançlık denizinde boğulayazmıştı. Başrol kızımız da iki erkekten hangisini sevdiğine kıskançlık oranına bakarak karar vermişti.

 

Kıskançlığın bu kadarı 🙂

 

 

İkinci erkekle kızın öpüştüğünü gören Hwa Shin’in durumu başta yaptıklarına kızan  bizlerin içinin yağını eritmişti.

İşte o sahne , adamın üstüne bir de yağmur yağdı :

The Legend of The Blue Sea‘de Jealousy Incarnate dizisine gönderme vardı. Hem de Jo Jung Suk’un misafir oyuncu olmasıyla. Kapı önü kıskandırmaları  ne komikti.

Bir de Lee Min Ho’nun kendisini bilmeden kendisinden kıskanması :

Ama çok sonra kıskandığı kişinin kendisi olduğunu anlamış ve çok sevinmişti :

 

Eski dizilerden My Lovely Sam Soon’da da çok kıskançlık sahnesi vardır. Hyun Bin kız görücü usulü randevu yapmasın diye engellemelere çalışır. Eski nişanlısıyla gördüğünde çileden çıkar. İşte o sahnelerden biri :

Heirs dizisi de kıskançlık sahneleriyle doluydu. Zaten ikinci erkek Kim Woo Bin olunca ve de çok zorlayınca kıskanmamak imkansızdı. Ama kızları herkesten kıskandı çocuklar işte bir örnek :

 

Woo Bin de az manyak değildi. İşte Lee Min Ho, Park Shin Hye, Kim Woo Bin  ve hatta Minhyuk ile Kang Haneul’un da olduğu hoş bir sahne :

Descendants of The Sun‘ da hem kızların hem de erkeklerin hoş kıskançlık sahneleri vardı. Çocukların kızlar gelen paketi yakalamasın diye koşuşları aklımızda hala. Kızlar eski sevgili oppadan   söz ederken çocukların kıskandığı sahne . İngilizce ya da Korece bilmeye gerek yok, mimikleri takip edin yeter 🙂

 

Woman With a Suitcase dizisinde de Joo Jin Mo ile Lee Joon kıskançlıktan birbirlerine girmişlerdi.  Kız Lee Joon ile hostes fantezisi oynarken   Joo Jin Mo’nun burnunu soktuğu sahne aşağıda :

Bu da kadını paylaşamayıp ikiye ayırmaya çalışırlarken :

 

Daha yeni geçmişten gelen oppa gelinin saçına dokundu diye 900 küsur yaşındaki Goblin  depresyona girmişti. Öyle uzun uzun yatmalar, kıza dondurma vermemeler filan, Bu iş yaşa başa bakmıyor demek ki 🙂

 

 

 

Yine eski dizilerden Mary Stayed Out Late’de de kıskançlık sahneleri çok vardır. Aşağıdaki sahne biraz uzun olmakla birlikte Jang Keun Suk’un şarkı söylediği ve o havalı haliyle arzı endam ettiği bir sahnedir, izleyin bakalım :

 

Başından sonuna kadar sevimli bir Seo In Guk izlediğimiz Shopping King Louis’de köpek yavrusu ajussi ikinci erkeğimizi kıskanmıştı ( Hoş Yoon Sang Hyun’da da hala kıskanılacak karizma mevcut ) , işte o sahne :

Doctors’ta ise hem ikinci erkek birinciyi, hem de her ikisi kızın lise arkadaşını oynayan Ji Soo’yu kıskanmıştı. İşte o sahne :

 

Shin Hye deyince aklıma Heartstring‘te Shin Hye ile Yong Hwa’nın birbirini kıskandırdığı sahne geldi. İşte o da burada :

 

Yine Shin Hye’den giderek,  You are Beautiful‘da Jang Keun Suk’un kıskançlık sahnelerine geçelim 🙂

 

Eski olmasına karşın Kore Drama izleyicilerinde en kuvvetli ikinci erkek sendromlarından birini yaratan BOF’ta, birinci ve ikinci erkeğin kavga ettiği sahneyi de ekleyelim :

Sanırım izlediğim dizilerdeki en komik kıskançlık olayı çoklu kişilik bozukluğunu ele alan iki dizideydi. Çünkü aynı adamın farklı kişilikleri birbirilerini kıskanıyordu. Kill Me Heal Me ve Hyde Jeckyll and me .

 

 

 

Cunning Single Lady‘de eski karısıyla kendinden daha genç Seo Kang Joon’u kıskanan Joo Sang Wook pek komikti. İşte ikilinin rekabeti :

 

Eski karılar nedense kaybettikten sonra pek bir kıymetli oluyor, hele de peşlerinde başka bir namca varsa. Emergency Couple‘da da böyleydi. Choi Jin Hyuk kıskandı durdu, eski karısını. Bu kadın benim kadınım demeler, bir şeyler. Peki aklın nerdeydi derler adama 🙂

 

Adamcağız kıskançlıktan artık hayal görür hale gelmişti :

 

Weightlifting Fairy Kim Bok Joo‘ da, Nam Joo Hyuk’un Ji Soo’yu kıskandığı sahne de çok sevimliydi :

 

Fated to Love You’da Jang Hyuk’un karşısında ikinci erkek olarak Choi Jin Hyuk vardı. Gelsin kıskançlık sahneleri :

 

Çekim sahneleri de çok komikti :

 

Çekim deyince aklımıza Lucky Romance’ın çekim sahnesinin gelmemesi imkansız. Çocuk ikinci erkek kızla birlikte olmasın diye kendisini feda ettiydi 🙂

Aşağıda da Ji Sung Hwang Jung Eum’a Secret‘ta diğer insanların önünde gülümseme derken, tabii maço erkeğin hali başka 🙂

 

Bir maço erkek daha,  One Percent of Something‘te Ha Suk Jin O adamdan hoşlanıyor musun diye trip atarken :

 

Moonlovers‘ta da 4. ve 8. Prens arasında bir rekabet, bir kıskançlık, bir sahiplenme durumu vardı. Linkten benim insanım, hayır benim insanım videosunu izleyebilirsiniz. Hoş,  kızın kendisi dahil kimseye hayrı dokunmadı sonunda, yanarım yanarım ona yanarım.

Sevdiği kadın ikinci erkekle telefonda konuşunca kıskanan, “Donumu yıka!”  diye bar bar bağıran bir Cha Seung Won ile devam ediyoruz. The Greatest Love‘dan bir sahne :

Yazıyı Nam Goong Min’in kıskançlık kriziyle  bitirelim. Beautiful Gong Shim‘de ikinci erkekle sevdiceği ya bu durumlardaysa diye endişeleniyor, sonra da krize giriyor. E  o zaman kaç bölüm ne süründürdün, elini çabuk tutsaydın ya 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: